Hospice Alapítvány Dobó Kata véradás élvezet segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő véradáson volt, és elhatározta, ezentúl a segítségnek ezen formájával hozzájárul majd a betegek gyógyulásához.

Dobó Kata szeret jótékonykodni, hiszen, ahogy régebben a Life.hu is megírta, a színésznő a Hospice alapítvány egyik elkötelezett híve és segítője. Most Kata ismét jó ügy mellé állt és a véradásért kampányolt. Ő már kipróbálta, neki bejött.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

„Ma vért adtam. Életemben először, de azt hiszem ebből hagyományt csinálok! Hamar végeztem, a művelet maga 6-8 perc, plusz egy kis adminisztráció, tényleg nem sok az ember életéből, de milyen jó érzés, hogy segíthetsz! A nővérek csodálatosak, kedvesen elbeszélgetnek veled, így aztán észre sem veszed, és már végeztél is! Én mindenkit csak buzdítani tudok. Nem nagy szavak: Neked egy fél óra, másnak az élet!" – írta Kata a kép mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.