100 kilót fogyott, most 5 kiló bőrt kell leműteni róla

Forrás: Thinkstock -
bőr elhatározás fogyás tragikus hízás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Grant-Collingridge, a 30 éves ausztrál lány nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot, amikor sikerült leadnia közel 100 kilót. A fogyás után azonban 5 kiló felesleges bőr maradt rajta, amit műtéttel kell eltávolítani – ez pedig 16 millió forintba kerül.

Az egykor 162 kilós lány ma már 67 kilót nyom, és egészséges. Ennek ellenére még most sem érzi magát jól a bőrében, ugyanis rengeteg mennyiségű bőr lóg a lány testén, akiről itt találsz fotókat.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Lisa még csak ötéves volt, amikor az evésben talált megnyugvást édesapja tragikus halála után. Ekkor indult hízásnak, ami súlyos mértéket öltött.

A barátjával sétált az utcán, amikor két fiú jött szembe velük. Ahogy elmentek mellettük a következőket mondta az egyik srác: "Képzeld el, hogy minden este ezzel kell ágyba bújnod!" "Ez nagyon rosszul esett, de rájöttem, hogy igaza van: tényleg tennem kell valamit" – nyilatkozta a lány, aki meg is hozta a döntést.

Teljes átváltozásához egy aprócska probléma áll útjában: a bőreltávolító műtét 16 millió forintba kerül.

"Nem akarok kövér anyuka lenni!" - 70 kilót fogyott Lucy

A 27 éves túlsúlyos Lucy Nicoll egy nap elhatározta, hogy mire kisgyereke iskolába megy, megszabadul tetemes súlyfeleslegétől, így 18 hónap leforgása alatt teljes testsúlyának több mint felét lefogyta. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.