Lakatos Márk milliós mosolyt ajándékozott

Forrás: Origo -
mosoly Lakatos Márk fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg levél érkezett Lakatos Márk „Smile Republic" felhívására, amelyben azt ígérte, hogy egymillió forintos fogászati kezeléssel tesz valakit boldoggá. Fogorvos barátjával, Dr. Bodrogi Attilával fogtak össze, hogy az Amerikában népszerű jótékonykodást hazai terepre ültessék. Sok tanakodás után végül Zsuzsának adtak esélyt egy teljesen új életre.

- Én fogorvos-gyerek vagyok, anyukám még ma is praktizál, úgyhogy nekem a természetes az, hogy félévente ellenőrzésre kell járni, és ha baj van, azonnal meg kell oldani. Igazából nagyon meglepett, hogy milyen sokaknál alakul ez másképpen. Pedig komoly testi és lelki betegségek is lehetnek a kikezeletlen gócokból. Arról nem is beszélve, hogy egy nő mosolya a legszebb öltözéke és a legfőbb kommunikációs eszköze – nyilatkozta a népszerű stylist.

Lakatos Márk és Bodrogi doktor Forrás: Origo

Van, aki retteg a fogorvostól, mások anyagi okokból nem vágnak bele, pedig akár depresszióig is fajulhat, ha nem figyelünk a fogunkra. Zsuzsát, aki a kampány legszerencsésebbje volt, kislánya nevezte be.

- „Anya, itt az alkalom, úgy szeretném, ha végre mosolyognál!" mondta a lányom, én pedig belevágtam. Az egész életemet végigkísérte a fogkérdés, gyerekkoromban folyamatosan megbámultak, ezért aztán már mindig automatikusan a szám elé tettem a kezem. A fogászatokról viszont rossz élményeim voltak, egyszer például el is ájultam a félelemtől. Most pedig? Visszakaptam a rég elhagyott mosolyom! Azért szólnak rám, hogy ne vigyorogjak már egyfolytában– meséli Zsuzsa, büszke hollywoodi nevetéssel az arcán.

- Ezért érdemes dolgoznunk, ez az igazi elismerés – mondja Bodrogi doktor, aki Márkkal közösen már számtalan hölgy életét változtatta meg. – Zsuzsa esetében volt bőven dolgunk, emlékszem a konzultáción alig értettem, mit mond, annyira zárt szájjal beszélt. De így is egyetlen hét alatt sikerült ezt az eredményt elérnünk, a többi pedig már rajta múlik. Rendszeres és körültekintő tisztítással és ellenőrzéssel sokáig gyönyörködhet benne.

Lakatos Márk szerint mosoly nélkül nincs elégedett élet, hiszen ez az egyik legnagyobb metakommunikációs fegyverünk. Ha nem használhatjuk, nem is lehetünk szabadok.

- Teljesen máshogy indul a napom, ha valaki rám mosolyog, és én is tudok nyílt mosollyal befolyásolni helyzeteket. Ezzel bizalmat adunk és kapunk. De biztosan a cinkos összesomolygás élménye is megvan mindenkinek. Aki nem mosolyoghat, az az érzéseit sem adhatja ki magából őszintén. Ez ellen tettünk a Smile Republic kezdeményezéssel, és remélem, tesszük még majd nagyon sokszor."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.