3 napig gyalogolt beteg öccsével a hátán egy tinédzser fiú

Forrás: Facebook/The Celebral Palsy Swagger -
betegség idegrendszeri rendellenesség Michigan testvér járás figyelemfelkeltés sétálás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves Hunter Gandee kistestvére súlyos idegrendszeri rendellenessége miatt képtelen segítség nélkül sétálni. Bátyja kreatív, de nagyon fárasztó módon hívta fel a figyelmet erre a súlyos betegségre.

Közel 92 kilométert gyalogolt öccsével, Brandonnal a hátán Hunter Gandee, hogy felhívja a figyelmet kistestvére súlyos betegségére.

Forrás: Facebook/The Celebral Palsy Swagger

A 8 éves kisfiúnak cerebrális parézise van, az idegrendszeri rendellenesség miatt pedig képtelen segítség nélkül járni. Brandon 15 éves bátyja, akinek nem mindennapi túrájára a The Huffington Post is felfigyelt, a michigani Lambertville-ből indult, majd három nap múlva, kisebb pihenőket tartva érkezett meg végső állomásához, a Michigani Egyetem Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Központjához.

Tinédzserek, akik jobbá tették a világot

Vannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen, és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból.Kattints ide a világ 10 legtehetségesebb tinédzseréért!

Szívszorító: rákbetegeknek adta haját a 8 éves kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150604-rakbetegeknek-adta-hajat-a-8-eves-kisfiu.htmlA 6 éves Christian McPhilamy igazi példakép lehet mindenki számára.Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült Christian Balehttp://www.life.hu/drlife/20150529-christian-bale-szinesz-sulyos-terdserulese-miatt-nem-tud-forgatni.htmlOtthonában érte baleset a világhírű színészt. Sérülése miatt csúszni fog legújabb filmje, a The Deep Blue Good-By forgatása.Dr. Life--Te jó ég! Betegesen sovány lett Letícia királynéhttp://www.life.hu/drlife/20150526-leticia-kiralyne-betegesen-sovany-lett.htmlSokat fogyott Fülöp spanyol király hitvese. Vajon mi lehet a gond?Dr. Life--A szoptatás csökkenti a gyermekkori leukémia kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20150602-a-szoptatas-csokkenti-a-gyermekkorban-kialakult-leukemia-kockazatat.htmlA fehérvérűség az egyik leggyakoribb rosszindulatú rákos megbetegedés gyermekkorban. Izraeli kutatók szerint a szoptatás lehet a megelőzés kulcsa.Dr. LifeThinkstockNagyon leépült Jonathan Rhys-Meyers – Ezt tette az alkohol a színésszelhttp://www.life.hu/drlife/20150518-jonathan-rhys-meyers-reszegen-setalt-es-az-utcan-ivott-egy-uveg-vodkat-londonban.htmlSokkoló fotók kerültek elő a színészről: szakadtan, koszosan, egy üveg vodkával a kezében, a szemtanúk szerint meglehetősen bizonytalanul szédelgett London utcáin.Dr. Life--A rák miatt került közelebb egymáshoz Tom Hanks és feleségehttp://www.life.hu/drlife/20150508-rita-wilson-mellrakja-miatt-csak-meg-kozelebb-kerult-ferjehez-tom-hankshez.htmlRita Wilson nemrég vallotta be, mellrákja miatt műtéten, majd dupla melleltávolításon esett át. Férje, Tom Hanks mindvégig felesége mellett állt – erről vallott a minap a színésznő.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.