Daganattal műtötték VV Viki gerincét

Forrás: RTL Klub -
ciszta daganat Dr. Life VV Viki gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori szereplőjének a gerincét néhány napja operáltak.

Pácz Viki, avagy ismertebb nevén VV Viki a gerincéről operáltak le egy cisztát a napokban.

Forrás: RTL Klub

"Régóta szenvedtem miatta, főleg akkor, ha huzamosabb ideig kellett ülnöm" - mondta a Blikknek Viki. - "A ciszta elég rossz helyen volt, pont a farokcsontomnál, így mindig éreztem. Akkor is, ha ráfeküdtem, azaz nyomásra is érzékeny volt. Az orvosom sem tudja, mitől jött ki, én arra gyanakszom, hogy amikor kézilabdáztam, sokat estem rá."

Kidörzsöli a tangád a frissen borotvált részeket? Így bánj a szőrtelenítés miatt irritált bőrrelhttp://www.life.hu/drlife/20150427-szortelenites-nyaron-mi-kell-a-ferfinak-mi-tetszik-nekik-pasi-velemenyek-a-szortelenitesrol-1.htmlSzőrtrendek 2015-ben című cikkünkből kiderül, hogy a nők nagy része manapság a teljesen pucér fazon helyett inkább a csíkra szavaz, ha kozmetikushoz látogat. Egy kis sávot, vagy háromszöget ugyanis divatos meghagyni dísznek az intimtájékon, mert mint ismeretes, a férfiak nagy kedvence lett ez a fazon.Dr. LifeThinkstock"Az összes hajam odaadnám, hogy Ő itt legyen velem" - Így élik túl a nők a kopaszságothttp://www.life.hu/drlife/20121108-hogyan-lehet-tulelni-nokent-a-kopaszsagot.htmlA hajkorona a nők egyik legfontosabb csábítási eszköze: egy nyugat-európai felmérés szerint a dús hajú nők vonzóbbnak, szexibbnek érzik magukat, így a párkeresés is könnyebb számukra, de az élet számtalan területén élvezik látványos hajkoronájuk előnyeit - például egy olyan álláshely elnyerésénél is jobbak a kilátásaik, ahol a tökéletes külső előnyt jelent.Dr. Life--Ennyire egyszerű randidrogot keverni egy lány italábahttp://www.life.hu/drlife/20150607-igy-kevernek-drogot-idegenek-italaba.htmlEgyre gyakrabban hallunk olyan esetekről, hogy fiatal lányok italába olyan szert kevernek, amelytől elvesztik az eszméletüket, hogy aztán az, aki a szert adta, bármit tehessen velük.Dr. LifeOrigoÚj májat kell kapnia a 13 éves alkoholista lánynak, különben meghalhttp://www.life.hu/drlife/20150607-13-eves-lany-alkoholista-uj-majat-kell-kapnia.htmlA 13 éves lány annyi alkohol ivott, hogy új májat kell kapnia, különben meghal. Dr. LifeThinkstockKiderült, baj van a magyar diákokkalhttp://www.life.hu/drlife/20150607-szivderito-nem-eleg-fittek-a-magyar-diakok.htmlA nemzeti egységes tanulói fittségi teszt (NETFIT) állóképességi vizsgálatának adatai szerint 18 éves korukra a fiúknak csupán a 37 százaléka, a lányoknak pedig csak a 21 százaléka képes megőrizni fittségét - közölte a projektgazda Magyar Diáksport Szövetség.Dr. LifeThinkstock5+1 tipp, hogy inkább aludj bulizás helyetthttp://www.life.hu/drlife/20150604-5-1-tipp-hogy-inkabb-aludj-bulizas-helyett.htmlHa keveset alszol nem csak, hogy balesetet okozhatsz, de egy kutatás szerint az agyad is leépül. A Life.hu összegyűjtötte az érveket, amiért legalább néha érdemes több időt az ágyban töltened. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.