lézeres szemműtét Görög Zita kontaktlencse szemüveg beavatkozás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető és modell komoly döntést hozott májusban. Olyan műtétre vállalkozott, amitől a mai napig sokan félnek, Zita elmondása szerint teljesen alaptalanul.

A lézeres szemműtét után a páciensek már másnap visszatérhetnek a munkába, sportolhatnak és folytathatják addigi életvitelüket. Leszámítva természetesen a szemüveg állandó keresgélését és a kontaktlencsével járó mindennapi macerát. A beavatkozáson egyébként már Debreczeni Zita is átesett, és nagyon jó tapasztalatai voltak.

Forrás: Arvaligroup

„Nem volt könnyű elhatározni magam, de tudtam, hogy az idei nyaralásunkra már nem akarok szemüveget vinni magammal. Visszatekintve, ma már azt mondom, felesleges volt izgulni. A beavatkozás egyszerű, gyors és fájdalommentes volt és rögtön másnap már tökéletesen láttam. Hihetetlen érzés végre szabadon, szemüveg nélkül élni!" – számolt be Zita a tapasztalatairól.

Mindent a lézeres szeműtétről

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogyan zajlik az egyik leggyakrabban végzett szemészeti műtét aminek segítségével néhány perc alatt visszakaphatjuk rég elveszett éleslátásunkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.