Kórházba került Bálint gazda

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
sztárszerző Bálint gazda kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlhajszolta magát a Life.hu sztárzerzője, Bálint György. Az idén 96 éves kertmészmérnököt az utóbbi hetekben többször szállították kórházba.

Gyuri bácsi jelenleg nyugdíjas, de igen aktívan éli a hétköznapjait. A honlapján és a hivatalos Facebook oldalán 280 ezer rajongó várja nap, mint nap a legfrisebb írásait. Most viszont úgy tűnik, soknak bizonyultak számára a feladatok; a minap kórházba kellett szállítani – írja a Bors.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Igen, agyonhajszoltam magam. Az utóbbi időben összejöttek a dolgok. Elkezdtem szédülni, aztán egyik reggel a lakásban elestem. Nagyon összetörtem magam. Bevittek a kórházba, egy hétig tartottak bent. Infúziókat és szidalmakat kaptam, hogy egy vénember ne dolgozzon ennyit. Egy hetet voltam otthon, aztán megint előjöttek a gondok, a szédülés, a fájdalmak. Ekkor ugyancsak elviseltem a szemrehányásokat, amikor a kórházba bevittek. Kivizsgáltak, de nem találtak semmi komolyat. Az én erőszakoskodásomra engedtek ki egy hét után" – mondta el Gyuri bácsi, aki ottléte alatt azt is megfigyelte, mennyire ráférne egy kis tatarozás a kórház kertjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.