jó tanács kánikula Dr. Life hőség News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fokozódik a kánikula, immár másodfokú riasztás van érvényben. Íme néhány trükk, hogy miként csillapíthatod a testhőmésrsékleted!

A nagy hőség hatására a szervezetünkben különböző rendellenességek léphetnek fel. Vészjelzések: fejfájás, rosszullét, szédülés, szapora szívverés, eszméletvesztés.

Az alábbi képes összefoglaló segít abban, hogy átvészeld a kánikulát, hogy mit kerülj el, és mit tegyél:

Tanácsok kánikulában Forrás: MTI

A betegség a sértődött lélek jajkiáltása - Születési hónapunkból kiderül, mire vagyunk hajlamosak?http://www.life.hu/drlife/20150611-szuletesi-honapunkbol-kiderul-milyen-betegseg-fog-nalunk-kialakulni.htmlKutatók megállapították, hogy a születési hónapunkból kiderül, milyen betegség fog nálunk a legnagyobb valószínűséggel kialakulni. Vajon lehetséges lehet ez?Dr. Life--Betegség miatt 20 kilót fogyott a magyar énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150611-bebe-a-black-ii-black-enekese-betegseg-miatt-fogyott-husz-kilot-es-eletmodvaltasba-kezdett.htmlA Balck II Balck énekese, Bebe a betegségének köszönhetően kezdett életmódváltásba és most egészségesebb, mint valaha.Dr. LifeOrigoKórházba került Bálint gazdahttp://www.life.hu/drlife/20150612-balint-gazda-korhazba-kerult.htmlTúlhajszolta magát a Life.hu sztárzerzője, Bálint György. Az idén 96 éves kertmészmérnököt az utóbbi hetekben többször szállították kórházba.Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.huCzeizel Endre: "Hamarosan eldől a sorsom"http://www.life.hu/drlife/20150611-czeizel-endret-kimeritette-a-kemoterapias-kezeles.htmlSorsfordító napokat él át a leukémiával küzdő orvos-genetikus. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huHalálos vírussal küzdött Dundikahttp://www.life.hu/drlife/20150611-dundika-majoros-hajnalka-majka-parja-halalos-virussal-kuzdott-elkapta-a-rotavirust.htmlMajka párja, Hajni nehéz időszakon van túl, ugyanis elkapott egy makacs vírust, a rosszullétek pedig egyre fokozódtak.Dr. Life--Kiderült, hogy miért kellett kórházba szállítani Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20150612-torocsik-mari-rosszulletet-egy-gyogyszer-okozhatta-a-pecsi-orszagos-szinhazi-talalkozon.htmlTegnap a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón nem sokkal a kezdés előtt törölni kellett a Nemzeti Színház Brand című előadását. Mindenki aggódni kezdett, amikor kiderült, hogy Törőcsik Mari rosszulléte miatt marad el a fellépés.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.