Koncerten törte lábát a Foo Fighters gitárosa

Forrás: Imgur -
lábtörés Dave Grohl Foo Fighters
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dave Grohl, a Foo Fighters gitárosa számára biztosan emlékezetes marad legutóbbi koncertjük.

Az egykori Nirvana zenekar tagja, aki már a Foo Fighters zenésze, Dave Grohl a banda koncertjén a második szám alatt beugrott a tömegbe.

Forrás: Imgur

Nagyjából negyed órára eltűnt, majd orvos társaságában folytatta a koncertet. "Szeretlek titeket, de szerintem eltörtem a lábam. Mármint tényleg eltörtem." -mondta a közönségnek.

A profi zenekar addig sem állt le, míg Grohlt a backstage-ben kezelték.

A beteg lány lemondott új szívéről, hogy még élhessenhttp://www.life.hu/drlife/20150608-lemondott-a-beteg-lany-uj-sziverol-hogy-meg-elhessen.htmlElutasította a szívátültetést a 22 éves beteg lány. Helyette inkább bakancslistáját választotta.Dr. Life--Ennyire egyszerű randidrogot keverni egy lány italábahttp://www.life.hu/drlife/20150607-igy-kevernek-drogot-idegenek-italaba.htmlEgyre gyakrabban hallunk olyan esetekről, hogy fiatal lányok italába olyan szert kevernek, amelytől elvesztik az eszméletüket, hogy aztán az, aki a szert adta, bármit tehessen velük.Dr. LifeOrigoÚj májat kell kapnia a 13 éves alkoholista lánynak, különben meghalhttp://www.life.hu/drlife/20150607-13-eves-lany-alkoholista-uj-majat-kell-kapnia.htmlA 13 éves lány annyi alkohol ivott, hogy új májat kell kapnia, különben meghal. Dr. LifeThinkstockA menstruációs bugyi a jövő tamponjahttp://www.life.hu/drlife/20150604-a-menstruacios-bugyi-a-jovo-tamponja.htmlBár manapság a tamponok és betétek egészen jól szolgálnak, és nem engednek át folyadékot, mégis van, hogy véresebb a helyzet, mint a walesi bárdokban, és a kedvenc bugyid sem ússza meg. Dr. Life--Mi történt Tóth Gabi hangjával?http://www.life.hu/drlife/20150531-toth-gabi-hangja-elment.htmlTóth Gabival megtörtént, amitől minden énekesnő joggal fél. Dr. LifeAz internet népe ezt könnyezi most: Ölelkező rákbeteg kislányokhttp://www.life.hu/drlife/20150601-olelkezo-rakos-kislanyok-kepe.htmlBejárta a világot a kép, amelyen két rákos kislány ölelkezik. Az egyikük édesanyja készítette a fotót. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.