Kelly Osbourne pókcsípés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresség hivatalos Facebook-oldalán számolt be az esetről. 

"Megcsípett egy mérges pók a nyakamon. Mennyi vért vettek tőlem, nézzétek!" - írta ki a közösségi oldalára, amely nagyon is megosztja a kommentelőket. Vannak, akik mielőbbi jobbulást kívánnak neki, sokan azonban azt hiszik, csak viccelődött.

I got bit on my neck by a poisonous spider again!!!! Look how much blood they had to take!!!

Posted by Kelly Osbourne on 2015. június 15.

Életmentő műtét vár a magyar hírességre - Megírta a végrendeletéthttp://www.life.hu/drlife/20150615-eletmento-mutet-var-a-magyar-hiressegre-terry-blackre-pacemakert-kap.htmlAkár bele is halhat a beavatkozásba Terry Black. A súlyos beteg előadóművész bízik benne, hogy az orvosok megmentik az életét.Dr. Life--Ismét kórházba került Kozsóhttp://www.life.hu/drlife/20150610-kozso-korhazba-kerult.htmlNéhány nappal ezelőtt már a közönség elé állt az énekes, ám egy felzaklató telefonhívás ismét kórházba juttatta. Dr. Life--Czeizel Endre: "Hamarosan eldől a sorsom"http://www.life.hu/drlife/20150611-czeizel-endret-kimeritette-a-kemoterapias-kezeles.htmlSorsfordító napokat él át a leukémiával küzdő orvos-genetikus. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huRózsaszínbe borult a Lánchídhttp://www.life.hu/drlife/20150606-a-mellrakellenes-seta-resztvevoi-rozsaszin-lufikkal-gyulekeztek-fovarosi-szechenyi-istvan-teren.htmlA mellrákellenes séta résztvevői rózsaszín lufikkal gyülekeztek fővárosi Széchenyi István téren szombaton. A szervezők a mellrák megelőzésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.Dr. Life--Engedélyezték egy két oldalra lebénult beteg "halálba segítését"http://www.life.hu/drlife/20150606-engedelyeztek-egy-ket-oldalra-lebenult-beteg-halalba-segiteset.htmlAz Emberi Jogok Európai Bírósága pénteken kihirdetett másodfokú, vagyis immár jogerős ítéletében engedélyezte, hogy "a halálba segítsék" a kétoldali végtagbénulásos francia Vincent Lambertet - adta hírül az MTI. Dr. Life--Kollégái imádkoznak az újraélesztett színésznőért - Megszólalt a férjehttp://www.life.hu/drlife/20150605-kollegai-imadkoznak-az-ujraelesztett-szinesznoert-kara-tundeert.htmlA család, a Békéscsabai Jókai Színház munkatársai és a színházrajongó nézők egy emberként imádkoznak Kara Tündéért. A színésznőnek kedd este próba közben leállt a szíve, jelenleg intenzív osztályon ápolják. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.