plasztikai műtét Barbie Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil Mauricio Galdi eddig 8 plasztikai műtéten esett át, hogy igazán tökéletes külseje legyen: olyan, mint Ken babának.

„Irigyeltem a lányokat, mert számukra társadalmilag elfogadott volt Barbie-val és Kennel játszani, én azonban féltem az előítéletektől” – mesélt a férfi első Barbie-s élményeiről. Mauricio eddig 8 plasztikai műtéten esett át, hogy igazán szépnek lássa magát.

Forrás: Facebook/ Mauricio Galdi

Persze nem ő, az első férfi, aki emberi Ken babává változtatja magát. Korábban a szintén brazil Celso Santebañest kapta fel a média, aki 13 millió forintot költött plasztikára. A fiú június 6-án halt meg leukémiában, miután 5 hónappal azelőtt diagnosztizálták nála a betegséget.

Forrás: Instagram/ Mauricio Galdi

Az emberi Barbie megalázónak érzi becenevét

Valeria Lukyanova úgy látszik, már nem tudja, milyen újdonsággal haknizzon, így most kitalálta, hogy megalázónak tartja becenevét, és nem akarja, hogy továbbra is így szólítsák. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Forrás: Facebook/ Mauricio Galdi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.