Pizsamában szökött el dolgozni szívműtétje után Klapka György

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
Klapka György pizsama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt megműtötték a 86 éves üzletembert. Szívritmus-szabályozót kapott, és azt ajánlották, hetekig pihenjen otthon. 

Klapka György nem tartotta be az orvos utasításait, és szívműtétje után nem volt hajlandó pihenni. "Tizenegykor jöttem ki a kórházból, és aznap már nem mentem dolgozni" – mesélte nevetve a Borsnak – "Nyolc hosszú órát itthon maradtam, csak aztán indultam el. Nagy kötést tettek rám, amit szégyelltem, ezért nem mentem be rögtön az üzletbe. Már azt sem értettem, hogyha szerdán operálnak, miért csak csütörtökön engednek ki a kórházból. Az orvos két hét pihenőt tanácsolt, ami az én olvasatomban két óra".

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

Felesége természetesen nem örült ennek:

"Hú, de mérges rám ilyenkor – meséli Klapka György. – Eldugja a cipőmet, a ruhámat és veszekszik velem. Még jó, hogy nem ver meg fakanállal, ahogy anyám gyerekkoromban! De akármit is csinál, akkor is elmegyek dolgozni. Ha kell, pizsamában. Ebből állt az egész életem, bármit dolgozom, nekem örömet okoz. Ma is annyit megyek, amitől egy húsz éves is elfáradna. Reggel hatkor kelek, nyolckor már dolgozom, este fél hétre érek haza."

Még mindig az intenzív osztályon van a békéscsabai színésznő - A kezével és a szemével már kommunikál http://www.life.hu/drlife/20150618-meg-mindig-az-intenziv-osztalyon-van-a-bekescsabai-szineszno-kara-tunde.htmlAhogy megírtuk, felébredt a kómából a két hete színpadon újraélesztett színésznő, Kara Tünde. Dr. Life--Meghalt a lány, akinek nem hitték el az orvosok, hogy halálos beteghttp://www.life.hu/drlife/20150617-meghalt-a-lany-lorraine-bronte-akinek-az-orvosok-nem-hittek-el-hogy-halalos-beteg.htmlMiután Lorraine, az interneten rákeresett tüneteire, rájött, hogy egy nagyon veszélyes rákbetegségben szenved, orvosai azonban hazaküldték.Dr. Life--Kórházba kerül Kelly Osbournehttp://www.life.hu/drlife/20150616-korhazba-kerul-kelly-osbourne.htmlA híresség hivatalos Facebook-oldalán számolt be az esetről. Dr. Life--Hasnyálmirigyrákkal küzd John Hurthttp://www.life.hu/drlife/20150616-sir-john-hurt-hasnyalmirigyrakkal-kuzd.htmlAz angol színész pozítívan tekint a jövőre, és továbbra is szeretne a pályán maradni.Dr. LifeOrigoCsoda történt! Lefagyasztott petefészekből született egészséges kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150612-gyermekkorban-lefagyasztott-petefeszekbol-szuletett-egeszseges-fiucsecsemo.htmlBelgiumban egy nő a világon elsőként adott életet egy babának úgy, hogy olyan transzplantált petefészekszövetet használtak fel az orvosok, amelyet még az anya gyermekkorában fagyasztottak le. De hogyan lehetséges mindez?Dr. LifeThinkstockSokan lettek rosszul a kánikulától vasárnaphttp://www.life.hu/drlife/20150615-sokan-lettek-rosszul-a-kanikulatol.htmlA nagy hőség miatt vizet osztottak a pályaudvaroknál, a strandok is megteltek, és az utakat is folyamatosan locsolták vasárnap. Mégis többen rosszul lettek.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.