Nem zökkenőmentes a magyar énekes lábadozása az életmentő műtét után

Forrás: Life.hu -
láz műtét életmentő műtét P. Mobil Schuster Lóránt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője magas lázzal küszködik, miután komoly műtéten esett át.

Ahogy a Life.hu is megírta, a zenésznek már több életmentő műtétre volt szüksége, két hete fél máját távolították el. A beavatkozás utáni lábadozás sem zökkenőmentes, ugyanis magas láz kínozza Schustert.

Forrás: Life.hu

Állapotáról a rocker öccse, Ervin nyilatkozott a Blikknek: „Tulajdonképpen két hete egyfolytában csak pihen, és a láztól eltekintve már vannak jobb pillanatai. Ezekre a jelekre nekünk épp úgy szükségünk van, mint neki. Kemény fickó a bátyám! Rendbe jön” – mondta.

Ne! Itt az újabb emberi Ken babahttp://www.life.hu/drlife/20150617-mauricio-galdi-brazil-fiu-a-legujabb-emberi-ken-baba.htmlA brazil Mauricio Galdi eddig 8 plasztikai műtéten esett át, hogy igazán tökéletes külseje legyen: olyan, mint Ken babának.Dr. Life--Hűha! Lefagyasztatta testét Lindsay Lohan http://www.life.hu/drlife/20150616-lindsay-lohan-szineszno-110-celsius-fokra-hutotte-le-testet.htmlA színésznő -110 Celsius-fokon egy szál bikiniben hűtötte le magát. Dr. Life--Varga Győző csontritkulásban szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20150618-varga-gyozo-csontritkulassal-kuzd-most-derult-ki.htmlAz Irigy Hónaljmirigy énekesét hidegzuhanyként érte a hír, amikor az orvos közölte vele: csontritkulásban szenved.Dr. Life--Céline Dion férje az életéért küzdhttp://www.life.hu/drlife/20150618-celien-dion-ferje-a-korhazban-kuzd-az-eleteert.htmlAggasztó hírek érkeztek a világhírű énekes férjének állapotáról, akinél tavaly gégerákot diagnosztizáltak.Dr. Life--Görbe Nóra még mindig csúcsformábanhttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20150618-gorbe-nora-meg-mindig-csucsformaban.htmlGörbe Nórát mindenki Lindaként ismeri, pedig sokban különbözik a tűzrőlpattant rendőrlánytól. A város zajától elvonulva tölti a mindennapjait, jó formáját tai chi-val, sétával és gyógynövényekkel őrzi.HirdetésPizsamában szökött el dolgozni szívműtétje után Klapka Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20150618-klapka-gyorgy-pizsamaban-szokott-el-dolgozni.htmlNéhány nappal ezelőtt megműtötték a 86 éves üzletembert. Szívritmus-szabályozót kapott, és azt ajánlották, hetekig pihenjen otthon. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.