VV Seherezádé DJ Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig csinosan öltöző és hangsúlyosan sminkelő, szexi DJ-nek festékmentesen kell töltenie napjait.

A most épp piros hajjal vadító Seherezádé, aki bomba testtel élvezi a nyarat, szembetegséggel küzd. Ezért jó ideig nem sminkelheti magát a szépséges lemezlovas.

A betegség miatt Sehi még a műszempilláitól is megszabadult. A lány az Instagramján mutatta meg, hogy fog kinézni a következő napokban, amikor egy gramm smink sem lehet rajta. Meg kell, hogy állapítsuk, ugyanolyan csinos, mintha ki lenne festve, abszolút nincs mit szégyellnie.

Forrás: Instagram/ DJ Seherezádé
Hoppá! Jennifer Aniston mégis plasztikáztat?http://www.life.hu/drlife/20150622-jennifer-aniston-lehet-hogy-plasztikaztatott.htmlJennifer Anistonról alig hisszük el, hogy már 46 gyertyát fújt el a szülinapi tortáján, és még mindig ugyanolyan ragyogóan néz ki, mint 15 évvel ezelőtt. Állítólag nem csak a génjeinek köszönheti ezt...Dr. Life--Kisfia mellett szenvedett balesetet Tápai Szabinahttp://www.life.hu/drlife/20150621-tapai-szabinanak-furcsa-balesete-volt.htmlGyermeke fürdetése közben szenvedett balesetet Tápai Szabina, kézilabdázó. Dr. Life--Pizsamában szökött el dolgozni szívműtétje után Klapka Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20150618-klapka-gyorgy-pizsamaban-szokott-el-dolgozni.htmlNéhány nappal ezelőtt megműtötték a 86 éves üzletembert. Szívritmus-szabályozót kapott, és azt ajánlották, hetekig pihenjen otthon. Dr. Life--Napi 25 spanglit szívott, elvonóra került George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20150615-george-michael-elvonora-kerult.htmlA hírek szerint George Michael drogproblémák miatt bejelentkezett egy svájci rehabilitációs központba. Egy svájci lap azt írja, rendkívül sokat füvezett. Dr. Life--Megdöbbentő! Nem a klórtól, hanem a pisitől lesz vörös a szemed a medencébenhttp://www.life.hu/drlife/20150614-nem-a-klortol-hanem-a-pisitol-lesz-voros-a-szemed-a-medenceben.htmlKépzeld csak el a hűsítő érzést, mikor egy gumimatracon lebegsz a medencében, sütteted magad a nappal, egy limonádét szürcsölgetsz, és megtörlöd a szemed, amibe pisi került. Várjunk csak! Hogy micsoda?Dr. LifeThinkstockKoncerten törte lábát a Foo Fighters gitárosahttp://www.life.hu/drlife/20150614-dave-grohl-a-foo-fighters-gitarosa-eltorte-labat-a-koncerten.htmlDave Grohl, a Foo Fighters gitárosa számára biztosan emlékezetes marad legutóbbi koncertjük.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.