Tragédia: kórházba szállították Vilmos herceget

betegség Katalin Katalin hercegnő Vilmos herceg kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő férje, a kis György és a nemrég született Sarolta édesapja nem bírt megbirkózni az elmúlt időszak súlyos lelki terheivel. 

Vilmos herceg egy időre félretette hivatalos teendőit, hogy a családjával lehessen, miután megszületett kisebbik gyermeke, Charlotte hercegnő. Az öröm azonban nem tartott sokáig, a királyi családot megvádolták: rosszakarók azt híresztelték, hogy nem Katalin, hanem egy béranya hordta ki a gyermekét, majd később azzal álltak elő, hogy néhány éve a hercegnőnek titokban abortusza is volt.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Ha ez még nem lett volna elég, néhány hónapja felbukkant Diana hercegnő eltitkolt lánya, nemrég pedig kiderült, hogy Kamilla megcsalja Károly herceget. A Globe magazin szerint Vilmost annyira megviselték ezek a hírek, hogy kis híján idegösszeomlást kapott: néhány napja hangosan zokogni kezdett, és olyan ijesztő állapotba került, hogy Katalin azonnal mentőket hívott, és kórházba vitette. Szerencsére nincsen komoly baj, ám az orvosok pihenést javasoltak a hercegnek.

Ismeretlen emberektől kapott segítséget a haldokló, mindössze 18 kilós anorexiás nő http://www.life.hu/drlife/20150523-ismeretlen-emberektol-kapott-segitseget-a-haldoklo-mindossze-18-kilos-anorexias-no.htmlRachael Farrokh utolsó esélye a túlélésre, ha sikerül bekerülnie az ország egyetlen, kórosan alacsony testsúlyú étkezési zavarosokat kezelő kórházába. Ehhez kért segítséget videójában. Dr. LifeVigyázz! Újabb halálos vírusokat találtak hazai kullancsokbanhttp://www.life.hu/drlife/20150523-vigyazz-ujabb-halalos-virusokat-talaltak-hazai-kullancsokban.htmlMár Magyarországon is találtak olyan kullancsot, amely hordozta a krími-kongói vérzéses láz vírusát, és olyan szúnyogot is, amelyben nyugat-nílusi vírus volt. Dr. LifeFélreértésen alapszik a paleolit étrendhttp://www.life.hu/drlife/20150518-felreertesen-alapul-a-paleolit-etrend-ami-atveres-az-osember-ota-vegbemeno-genmodosulasok-miatt.htmlA vitatott paleolit étrend, azaz a „paleó diéta” az evolúcióval kapcsolatos tévhiteken alapszik, és alaptalan feltételezéseken az ősemberek táplálkozásáról – állítja Marlene Zuk professzor, a Minnesotai Egyetem szakértője.Dr. LifeA tömeggyilkosságok hátterében mentális zavarok állnak?http://www.life.hu/drlife/20150517-a-tomeggyilkossagok-hattereben-mentalis-zavarok-allnak.htmlNoha egyre gyakrabban kerülnek címlapra olyan esetek, amikor mentálisan sérült személyek követnek el tömegmészárlást, a kutatások arról szólnak, hogy a pszichózis csak nagyon ritka esetben vált ki erőszakot.Dr. LifeThinkstockBréking: Kiderült, a fény is hizlal!http://www.life.hu/drlife/20150517-egy-kutatas-kideritette-hogy-a-feny-is-hizlal.htmlA holland Leideni Egyetem Orvosi Központjának és az Akadémiai Orvosi Központ közös kutatásából kiderül, hogy a hosszas fénynek való kitettség súlygyarapodást okoz az egereknél.Dr. Life--Petesejt-fagyasztás: egyre több nő él a lehetőséggelhttp://www.life.hu/drlife/20150517-egyre-tobb-no-fagyasztatja-le-a-petesejtjet-a-kesobbi-gyermekaldas-remenyeben.htmlAz utóbbi idők tendenciája, miszerint sokan előrébb helyezik a karrierjüket az anyaságnál, azt eredményezte, hogy egyre több nő dönt a petesejtje lefagyasztása mellett.Dr. Life--A tea igenis okosít! Itt a bizonyíték!http://www.life.hu/drlife/20150508-a-tea-igenis-okosit-itt-a-bizonyitek.htmlHa szükséged van egy kis felpörgetésre, egy csésze gőzölgő tea tökéletes megoldás lehet. Úgy tűnik ugyanis, hogy ez a tradicionális ital az ellazításon túl az agy teljesítményét is fokozza.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.