Gesztesi: "Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
rövidital rozé Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha színházba megyek, vagy valamilyen darabra készülök, egyáltalán nem iszom alkoholt. Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál. De ezzel semmi baj nincs" - nyilatkozta a színész.

"Ha pedig úgy érzem, hogy túlságosan elengedtem magam, és felszaladt rám néhány kiló az evés-ivásban, tartok egy pár hetes léböjtkúrát, amikor frissen facsart gyümölcsleveket iszom. Két hete kezdtem el egy ilyet" - mesélte Gesztesi a Blikknek, majd hozzátette: esze ágában sincs változtatni a jelenlegi életformáján.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A lap úgy tudja, Gesztesi Károly tökéletes érzi magát a bőrében, nincsen állandó kapcsolata és kedvére lazíthat. Ha éppen egy kis rozéval, akkor úgy. Azt is megkérdezték a színésztől, mi igaz abból a szóbeszédből, hogy ismét együtt van a volt feleségével, Nikivel.

"Butaság, hogy újra egy párt alkotok a volt nejemmel. Semmilyen szinten nem vagyunk együtt. Közel élünk egymáshoz, és mivel jó barátok vagyunk gyakran találkozunk, és szervezünk közös programokat. De ugyanígy vagyok Liptai Claudiával is. Tartom a kapcsolatot azokkal a nőkkel, akik fontosak voltak az életemben. Sőt van egy-két barátnőm, akik, ha úgy adódik, bármikor nálam is alhatnak, ha akarnak" - mondta.

"Nekem jó ez a szingliélet. Senkihez nem kell alkalmazkodnom, és azt csinálok, amit akarok. Nem kell megosztanom senkivel, hogy elmegyek például futni, vagy azt, hogy este később megyek haza, mert beülök a barátaimmal egy jót enni-inni valahova, vagy megnézni egy meccset" - tette hozzá a színész. "Senkihez sem akarok jelenleg alkalmazkodni. Most tökéletesen érzem így magam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.