Elárulta! Ettől indul be igazán Berki Krisztián

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség napidoktor egészség alvás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Aki ismer, az pontosan tudja, hogy két éve napi 3-4-5 órákat alszom folyamatosan, és ezt nem nehézségként, vagy problémaként élem meg, hanem erről szólnak a mindennapjaim. De az utóbbi időben nem voltam nyaralni, nem volt pihenni, hanem ahova megyek, ott dolgozom, ami megterheli a szervezetet."

Berki Krisztián rengeteget dolgozik és keveset alszik. Ez pedig néha meg is látszik az egészségi állapotán. Ám szerencsére szuper praktikája van arra az esetre, ha a kimerültségtől ágynak esne.

"Két-három hét feszített munkatempó után a test jelez, hogy most kéne egy picit leállni és pihenni. Ez történt néhány hete is: én ilyenkor általában belázasodom" - mesélte Krisztián a Napidoktor.hu-nak, aki ilyen esetben egy nagyon kedves orvos barátját szokta felhívni, hogy segítsen.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ilyenkor egy úgynevezett mentős-koktélt kapok, ami egy infúzió tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ami felturbózza az immunrendszerem. Azt a napot pihenéssel töltöm, feltöltődök és már megyek is tovább. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljek" - árulta el Berki Krisztián.

Még mindig küzd súlyos parjzsmirigy-betegségével Király Linda http://www.life.hu/drlife/20150703-meg-mindig-kuzd-sulyos-betegsegevel-kiraly-linda.htmlAhogyan arról már korábban is írtunk, pajzsmirigy problémákkal küzd Király Linda - ez az oka rohamos hízásának. Hiába diagnosztizálták nála a betegséget már több mint két és fél évvel ezelőtt, a gyógyulás még várat magára. Dr. Life--A forró napok horrorsztorija - Te is rettegsz a fürdőruhától?http://www.life.hu/drlife/20150701-horror-furdoruha-onbizalom-strand-1.html„Nyár van, alig fürdőruhában égetem magam…” - szól az ismert Neoton-nóta egyik sora. Te is égetőnek érzed, ha fürdőruhát viselsz, vagy csupán a nap pirítja meg a bőrödet a vízparton? Egy pszichológus elmondja, miért bizonytalan a legtöbb nő, ha a nyár rettegett ruhadarabja, a fürdőruha van rajta.Dr. LifeThinkstockIsmét felütötte a fejét az ebola Libériábanhttp://www.life.hu/drlife/20150703-ismet-felutotte-a-fejet-az-ebola-liberiaban.htmlLibériában csütörtökön már egy harmadik embernél is kimutatták, hogy ebolával fertőzött. Mindezt két hónappal azután, hogy az országot az Egészségügyi Világszervezet ebolamentesnek nyilvánította - írja az MTI.Dr. LifeJim Carrey szerint mérgezik a gyerekeket - a Twitteren üzent a világnakhttp://www.life.hu/drlife/20150703-jim-carrey-szerint-a-vedooltasokkal-mergezik-a-gyerekeket-a-twitteren-uzent-a-vilagnak.htmlItthon is megoszlanak a vélemények a gyermekeknek beadandó kötelező védőoltásokkal kapcsolatban. Egyesek szerint fontosak, hiszen ezek mellőzésével régen nem látott halálos kórok terjedhetnének ismét el, míg mások szerint ezek csak mérgek. Dr. Life--Kórházban van Esmeralda! A sorozatsztár balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150703-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-balesetet-szenvedett-es-korhazba-kerult.htmlMunkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. Dr. Life--Megműtötték Damu Roland feleségét: fájdalomcsillapítókkal aludta át az éjszakáthttp://www.life.hu/drlife/20150703-damu-roland-felesege-azutan-fajdalomcsillapitokkal-aludta-at-az-ejszak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész felesége, Edina, a frissen élezett sövényvágóval vágta le kis híján az ujját. Azóta kiderült, a pár már csak szörnynek hívja a szerkezetet, amit soha többet nem fognak használni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.