Semmire nem emlékszik a balesetből Rékasi Károly?

színész baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt korábban a Life.hu megírta, kedden súlyos motorbalesetet szenvedett Rákasi Károly. A napokban a család közleményt adott ki, hogy a színész eszméleténél van, lapinformációk szerint azonban nem emlékszik arra, mi történt vele.

A Bors úgy tudja, Rékasi a kórházban tért magához, és rögtön azt kérdezte, hogy mi történt. A Barátok közt színésze a fejét ért sérülés miatt nem emlékszik a balesetére, de állapota folyamatosan javul. A család közleménye szerint az operáció jól sikerült és a napokban az intenzív osztályról is kiengedik a sztárt.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Nem csak a család, a kollégák is aggódnak a színészért. A József Attila Színház direktora, Nemcsák Károly ugyan még nem tudta meglátogatni a barátját, de Pikali Gerdánál folyamatosan érdeklődik a beteg hogylétéről.

"Gerdával többször is beszéltem Karcsiról. Ha lehetőségem lesz rá, megyek a kórházba, de most azzal tesszük neki a legjobbat, ha hagyjuk pihenni. Hogy mi lesz ősszel? Még nem tudjuk, hogy milyen ütemű lesz a felépülés, még túl friss ez a baleset, hogy ebben a kérdésben dönteni tudjunk" - mondta Nemcsák a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.