Milliókat adományozott egy rákos kislánynak Taylor Swift

leukémia videó Taylor Swift millió küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Most már csak arra koncentrálj, hogy jobban legyél” – ezekkel a szavakkal adta oda a pénzt az énekesnő a 11 éves leukémiás kislánynak.

Naomi Oakesnál június végén diagnosztizálták a súlyos betegséget. A 11 éves lány eldöntötte, hogy minden erejével küzdeni fog, és a harcban Taylor Swift Bad Blood című száma segíti majd. Július 5-én családja egy megható videót osztott meg az internetezőkkel, amiben elmondták Naomi történetét. A videóban azt is elmesélik, hogy a lány 6-9 hónapig egyáltalán nem hagyhatja el a kórházat, így nem fog tudni elmenni Taylor Swift augusztus 18-i arizonai koncertjére sem, amit karácsonyi ajándékként kapott.

Természetesen a szerelmes énekesnő is felfigyelt a videóra, és nem is habozott a lány segítségére sietni. 50 ezer dollárt, vagyis nagyjából 14 millió forintnyi összeget utalt át a családnak a következő üzenet kíséretében: „A gyönyörű és bátor Naominak. Sajnálom, hogy nem lehetsz ott a koncerten, de arra még később is eljöhetsz. Most csak arra koncentrálj, hogy jobban legyél. Hatalmas öleléseket küldök neked és családodnak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.