Hivatalos közlemény: lábra állt Rékasi Károly

Forrás: RTL Klub -
közlemény járókeret családtag baleset állapot mankó motor RTL Klub Rékasi Károly láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család hivatalos közleményt adott ki a motorbalesetet szenvedett színész állapotáról.

Fokozatosan javul Rékasi Károly állapota - erősítették meg a színész családja által kiadott közleményben, amelyet az RTL Klub oldalán tettek közzé.

Forrás: RTL Klub

"A hozzátartozók tájékoztatása szerint Rékasi Károly állapota lehetővé teszi azt, hogy gyógytornász felügyelete mellett megkezdődjön a sérült testrészek fokozatos terhelése. Továbbá megerősítették azt a hírt, hogy a színész járókeret segítségével már lábra állt, valamint a járókeret használatán túl, a mankó használatának elsajátítása is feladata.

Károly még fekvőgipszben gyógyul, csak néhány alkalommal és pár lépést tett meg, de ez ilyen rövid időn belül határozottan pozitív és biztató előrelépés.

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, amely során boka-, medence- és combcsonttörést, valamint fejsérülést szenvedett. Jelenleg a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályán ápolják, állapota napról napra javul, de még hosszú gyógyulási folyamat vár rá. A hozzátartozók továbbra is kérik a sajtó képviselőit és az érdeklődőket, hogy türelmükkel segítsék a gyógyulását! Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak" - olvasható a közleményben.

Kikerült az intenzívről Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150704-rekasi-karoly-szinelsz-sulyos-motorbalesete-utan-kikerult-az-intenziv-osztalyrol.htmlA színész, aknek felépüléséért az egész ország drukkolt, pénteken elhagyta az intenzív osztályt, és átkerült a Honvédkórház traumatológiai osztályára.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huMég mindig balesetveszélyes az utca, ahol Rékasi Károly ütközött http://www.life.hu/news/20150708-meg-mindig-balesetveszelyes-az-utca-ahol-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-balesetezett.htmlAnnak ellenére, hogy az ott élők már korábban kérvényezték, hogy azon az útszakaszon, amelyen Rékasi Károly is balesetet szenvedett egy hete, szállítsák lejjebb a megengedett maximális sebességet és létesítsenek kijelölt gyalogátkelőhelyeket, érdemi változás nem történt. News--Kasza Tibor a Rékasi-ügyről: "Konkrétan nem találok szavakat"http://www.life.hu/sztarok/20150702-kasza-tibor-musorvezeto-rekasi-karoly-baleseterol-nyilatkozott.htmlNem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető Rékasi Károly balesetét és az azt körülvevő fokozott médiafigyelmet. TV + Sztárok--Rékasi Károly már kommunikál a látogatóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-mar-kommunikal-a-latogatoival-es-kikerult-az.htmlA sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői napon hagyhatta el a Honvédkórház intenzív osztályát.TV + SztárokOrigoSemmire nem emlékszik a balesetből Rékasi Károly?http://www.life.hu/drlife/20150703-rekasi-karoly-semmire-nem-emlekszik-a-balesetbol-rekasi-karoly.htmlMint azt korábban a Life.hu megírta, kedden súlyos motorbalesetet szenvedett Rákasi Károly. A napokban a család közleményt adott ki, hogy a színész eszméleténél van, lapinformációk szerint azonban nem emlékszik arra, mi történt vele.Dr. Life--Így szorít az utca embere Rékasi Károlynak – Megható videó!http://www.life.hu/sztarok/20150704-igy-szorit-az-utca-embere-rekasi-karolynak-meghato-video.htmlA legfrissebb hírek szerint a színész, akinek felépüléséért az egész ország drukkol, pénteken elhagyta az intenzív osztályt, és átkerült a Honvédkórház traumatológiai osztályára. Ezért a Life.hu egy különleges videót készített Károlynak!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.