Járókerettel ugyan, de már lépeget Rékasi Károly

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Barátok közt RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járókeret segítségével már lépeget a súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly. Állapota stabil, a baleseti sebészeten folytatják kezelését.

"Természetesen sokat pihen, eszméletén van, saját maga lélegzik, kommunikál a környezetével, napról napra javul az állapota" – közölte az RTL Klub hétfőn. Elkezdődött a színész gyógytornás kezelése is - számolt be az Origo.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lábra állt. Igaz, járókeret segítségével, gyógytornász felügyelete mellett, roppant fájdalmak közepette és hihetetlen erőfeszítéssel, de tipegve megtett pár apró lépést is" – számolt be a Bors, a színész névtelenséget kérő kollégiái véleménye alapján.

Rékasi Károly családja minden percben mellette van. Pikali Gerda és Détár Enikő egymásnak adja a kilincset a színész betegszobájánál, illetve fia és testvére is látogatja Rékasit. „Nekem egy a fontos, hogy Károly mellett legyünk, és az ő javulását segítsük. Ezenkívül a munkánkat is el kell látnunk" – mondta a Borsnak Rékasi Erika, Rékasi Károly testvére.

Az előzmények:

Rékasi Károly június 30-án súlyos motorbalesetet szenvedett. A Honvédkórház intenzív osztályán ápolták, a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett, ami miatt meg is műtötték. A héten már kommunikált látogatóival a színész.

Kórházban van Esmeralda! A sorozatsztár balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150703-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-balesetet-szenvedett-es-korhazba-kerult.htmlMunkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. Dr. Life--Egy utolsó vizsgálatra Chicagóba szállítják Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150701-whintey-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-chicagoba-szallitjak-egy-utolso-vizsgalatra.htmlAhogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a család már kezd beletörődni Bobbi Kristina Brown állapotába, akit nemrég egy hospice központba szállítottak. Most apja egy utolsó vizsgálatra Chicagóba viszi a lányt, mielőtt lekapcsolják a gépekről. Dr. Life--Gyógyíthatatlan betegség végzett Cindy Crawford testvérévelhttp://www.life.hu/drlife/20150709-cindy-crawford-szupermodell-occse-leukemiaban-hunyt-el-jeff-csak-3-eves-volt.htmlA gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford a mai napig nem tudja feldolgozni az öccse halálát, akinél 2 évesen diagnosztizáltak leukémiát.Dr. Life--Ez a betegség keserítette meg Csepregi Éva életéthttp://www.life.hu/drlife/20150708-alvaszavar-csepregi-eva-betegseg-napidoktor.htmlCsepregi Éva felfokozott életritmusából adódóan régebben szinte bárhol el tudott aludni, de néhány éve elkezdte érezni, hogy foglalkoznia kell az alvászavarokkal. Szakértőkhöz fordult segítségért, az orvosok pedig további vizsgálatokat javasoltak számára. Dr. LifeMilliókat adományozott egy rákos kislánynak Taylor Swifthttp://www.life.hu/drlife/20150708-taylor-swift-enekesno-milliokat-adomanyozott-egy-rakos-kislanynak.html„Most már csak arra koncentrálj, hogy jobban legyél” – ezekkel a szavakkal adta oda a pénzt az énekesnő a 11 éves leukémiás kislánynak.Dr. Life--Bangó Margit: „Libatojásnyi daganat van a felkaromban"http://www.life.hu/drlife/20150708-bango-margit-enekesnonek-libatojasnyi-daganat-van-a-felkarjaban.htmlA Kossuth-díjas énekesnő korábban már szembenézett a gyilkos kórral, ám óriási hite és energiája nem hagyta, hogy a betegség felülkerekedjen rajta. Egy daganat azonban még maradt a felkarjában.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.