Oszter Sándor: "Már nagyon régóta nem iszom alkoholt"

Forrás: MTI/Beliczay László -
színész alkohol Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanulságos időszakon van túl a magyar színész, aki nemrég elmesélte, miben változott meg az élete a balesete óta.

A színész tavaly év elején egy márványoszlopnak hajtott autójával egy bevásárlóközpontban. Akkor az ügyészség állítólag ittas vezetés és rongálás miatt emelt vádat ellene, ami nagyon megviselte a színészt. Azóta azonban sok minden megváltozott, erről mesélt Oszter Sándor a Blikknek.

Forrás: MTI/Beliczay László

,"Már nagyon régóta nem iszom alkoholt. A baleset után úgy döntöttem, leteszem a poharat. És ehhez azóta is tartom magamat" - vallotta a színész, aki elmondta, hideg forrásvizet fogyaszt minden nap.

Oszter Sándor azt is elmondta, ő sosem dolgozott úgy, hogy előtte ivott volna, ám a baráti iszogatásokat nem vetette meg. "Volt, hogy egy sok munkával járó film után elmentem a haverokkal, és két napig mulattunk. Ilyenkor volt, hogy öt liter bort is legurítottam két nap alatt, ha rendesen elengedtem magam. Kipróbáltam, három napig bírom. Rövides azonban nem vagyok. És soha nem is voltam. Emlékszem, Bodrogi Gyula barátom mondogatta mindig, minek iszod azt a savanyú vizet, inkább whiskyt igyál. Most már azt mondja, hogy sokan hamisítják a whiskyt, és a jó házi pálinka az igazi."

A színész bevallotta azt is, családja nagyon örül az életében történt változásnak, és az ő közérzete is sokkal jobb lett az utóbbi időben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.