Betegsége miatt naponta többször is borotválkoznia kell „a szakállas nőnek"

betegség elutasítás Egészségügyi Központ kérelem végleges szőrtelenítés lézeres szőrtelenítés NHS policisztás petefészek szindróma borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába kell egy nap háromszor szőrtelenítenie Cheryl Howe-nak, a brit NHS nem támogatja a kétgyerekes anyuka által kérelmezett lézeres szőrtelenítő kezeléseket.

Nem támogatja a lézeres szőrtelenítő kezelést a brit Nemzeti Egészségügyi Központ Cheryl Howe-nak, akinek egy nap háromszor kell borotválkoznia egy rendellenessége miatt.

A kétgyerekes angol édesanyánál 12 éves korában diagnosztizálták az úgynevezet policisztás petefészek szindrómát, amely túlzott szőrnövekedést okoz az ebben a betegségben szenvedőknél.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Cherylnek naponta többször is el kell távolítani a szőrt hasáról, arcáról, melléről és más testrészeiről, amely nemcsak rengeteg idő, hanem pénz is: a DailyMailnek adott interjúja szerint 2000 angol fontot, vagyis körülbelül 882 ezer forintnak megfelelő összeget költött borotvákra és különböző szőrtelenítő krémekre.

Így kezeld a policisztás petefészek szindrómát!

A Life.hu szakértője szerint a betegség eredményesen gyógyítható - kattints ide a természetgyógyász tippjeiért és tanácsaiért!
Fejlődési rendellenességgel született Solti Ádámhttp://www.life.hu/drlife/20150715-solti-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-fejlodesi-rendellenesseggel-szuletett-dongalaba-miatt.htmlA Barátok közt szívtiprójára születése után számtalan műtét várt, mert dongalábbal született.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu70 évesen is 50-nek néz ki: Különleges diétára esküszik Michael Douglashttp://www.life.hu/drlife/20150715-michael-douglas-a-glutenmentes-dietara-es-etrendre-eskuszik.htmlA 70 éves színész mindenkinek előszeretettel ajánlja a gluténmentes diétát, amelynek hatásairól csak jót tud mondani.Dr. Life--Évek óta küzdött a gyilkos kórral Haás Vander Péter http://www.life.hu/drlife/20150715-evek-ota-kuzdott-a-gyilkos-korral-haas-vander-peter.htmlCsak a családtagjai és néhány kollégája tudott a népszerű színész komoly betegségéről. Dr. Life--Nagyon megöregedett az egykor vonzó Hugh Granthttp://www.life.hu/drlife/20150713-hugh-grant-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlAlig hiszünk a szemünknek: biztosan a romantikus filmek sztárja nézte a wimbledoni Federer-Djokovic teniszmérkőzést a hétvégén?Dr. Life--5+1 természetes migrénűző módszerhttp://www.life.hu/drlife/20150713-migren-fejfajas-termeszetes-gyogymod-tippek.htmlRendszeresen fejfájás gyötör, olyannyira, hogy már a munkádra és a programjaidra sem tudsz koncentrálni? Mielőtt gyógyszerekhez nyúlsz, fogadj meg és próbálj ki párat a Life.hu tanácsaiból.Dr. LifeThinkstockInkább meghalna, minthogy tovább szenvedjen az 5 éves kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150713-nagy-fajdalmai-vannak-a-sulyos-ekcematol-szenvedo-kisfiu.htmlMorgan Bishop 4 hónapos kora óta szenved súlyos ekcémája miatt. A mindössze 5 éves kisfiúnak sokszor annyira felreped a talpán, illetve a térdhajlatában a bőr, hogy a sétálás is hatalmas fájdalmakkal jár neki.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.