Vagina kungfuval tartja karban magát a fitneszedző - Akár 15 orgazmust is képes átélni egymás után

Forrás: Facebook/Kim Anami -
emelés párkapcsolat fitneszedző szexuális élet kungfu testmozgás orgazmus vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajátos módszerre esküszik Kim Anami, akinek nem csupán a testét, hanem a párkapcsolatát és a szexuális életét is megváltoztatta a vaginakungfu.

Mindenki tudja, hogy a rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen az egészséges, teljes élethez, Kim Anami azonban valami egészen elképesztő módot választott arra, hogy megőrizze jó formáját.

Így néz ki a dolog kívülről Forrás: Facebook/Kim Anami

A 44 éves fitneszedző, akire a Mirror nevű brit lap is felfigyelt már, állítása szerint a saját maga által kifejlesztett vaginakungfunak köszönheti, hogy megváltozott az élete. Kim elmondása alapján akár 15 orgazmust is képes átélni egymás után, a szexuális élete szárnyal, ő maga pedig soha nem érezte még magát ilyen jól a bőrében.

A módszer szerint egy jade-tojást helyez a vaginájába, majd az erre fűzött madzagon keresztül „emelget" tárgyakat. Eddigi csúcsa a 4,5 kiló. Kim már tervezi világ körüli turnéját, hogy mindenkivel megismertethesse a vaginakungfu jótékony hatásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.