Döbbenet! Magzatokkal és azok szerveivel kereskedett egy orvosnő

Forrás: Origo -
bűntény szervkereskedelem orvos magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beépített emberek buktatták le az amerikai orvosnőt, aki a terhességmegszakítások után maradt magzatokkal, illetve a születéskor elhalálozott csecsemők belső szerveivel kereskedett. 

Dr. Deborah Nucatola arról tájékoztatta egy munkaebéden beépített vásárlóit, hogy egy tüdő illetve egy vese 30-100 dollárba (körülbelül 9000-30 000 forint) kerül. A magzatok szerveinek adásvétele illegális az Egyesült Államokban, kivéve akkor, ha azokat kutatási célra használják.

Forrás: Origo

"A leghatásosabb a részleges szüléses abortusz" - magyarázta kuncsaftjainak a doktornő, ami annyit jelent, hogy a magzatot egészben veszik ki a nőkből. "Nagyon precízek és hatékonyak vagyunk, tudjuk, hogyan kell benyúlni a méhbe, hogy ott semmi ne sérüljön. Képesek vagyunk arra is, hogy a fejet is értintetlenül vegyük ki." A doktornőt (!?) akár tíz év börtönnel is büntethetik - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.