Schuster Lóri: "16 kemó és négy műtét után befejeztem. Nem vállalok többet..."

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
műtét daganat Schuster Lóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatórás operációja óta először szólalt meg Schuster Lóri, a P. Mobil frontembere. A zenésznek június végén vették ki mája daganatos felét. Elmondta, az sem volt biztos, hogy túléli a műtétet. 

"Öcsém szerint kidögölve jöttek ki az orvosok a műtőből. Tizenhat csomag vért kaptam, és arra ébredtem, hogy morfiumban úszom. Ez tartott két hétig, közben nagyanyám is megjelent nekem, méghozzá fekete-fehérben. Nagyon kemény volt. Meg az is, hogy mindenhol csövek lógtak ki belőlem. Úgy néztem ki, mint egy telefonközpont. Aztán megjöttek a leletek, és az orvos közölte, gyógyult vagyok, és hozzátette, ezt száz emberből egy éli túl" - nyilatkozta a Blikknek a zenész.

Fotó: Csanádi Márton - Origo

"Engem a halállal nem lehet megijeszteni, de 16 kemó és négy műtét után befejeztem. Nem vállalok többet, lesz, ami lesz. Gyógyulttá nyilvánítom magam" – mondta Lóri. Csak tíz kilót fogytam, de teljesen legyengültem, és nem tagadom, voltak durva gondolataim a morfiummámorban. Amikor a nővér tizedjére polírozta a farkamat, és tette bele a katétert, azt kívántam, bárcsak elaltatnának, és akkor keltenének fel, amikor mehetek haza. Bár kezdetben itthon is csak feküdni tudtam. Amikor varratszedésre vittek, már attól izomlázam lett, hogy a kocsihoz levánszorogtam. Másfél éve nem ittam alkoholt, és már nem is fogok, bár van rá esély, hogy a májam regenerálódik, és két év alatt visszanő. Addig viszont az étrendemre is ügyelnem kell" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.