Sarka Kata kisfiú család tízmilliószoros nap beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata kisfia az elmúlt napokban betegeskedett. Még mindig nem gyógyult meg, sőt a helyet olyannyira kritikussá vált, hogy a Life.hu sztárszerzője kórházba vitte Dávidkát. Hazatértük után Kata közösségi oldalán üzent a rajongóknak is és elárulta, ő mit kíván a százmilliószoros napon. 

"Köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött Dávidka után! Már egy pár napja küzdünk a lázzal, ami miatt ma sajnos be kellett vinnem a kórházba kivizsgálásra! Amikor viszont kicsit lejjebb megy a láza, akkor nem lehet visszatartani a játéktól, de sajnos hamar felszökik újra a hőmérséklete, amit kicsit nehezen visel ő is, és ennyi nap után már én is... Most nektek üzeni ezzel a fotóval, hogy egész jól van! Gondoljatok sok-sok pozitív dologra, mert ma milliószoros nap van!"

Forrás: Sarka Kata/Facebook

Rékasi Károlyt hazaengedték a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20150718-rekasi-karolyt-hazaengedtek-a-korhazbol-1.htmlA színész a felgyógyulását otthonában folytatja, heteken belül, a gipsz levétele után megkezdheti a rehabilitációt.Dr. Life--NapiBizarr: Rántott csirkétől nőhettek mellei egy férfinakhttp://www.life.hu/drlife/20150718-rantott-csirketol-nohettek-mellei-egy-kinai-ferfinak.htmlEgy kínai férfi azt állítja, hogy a rántott csirkétől nőttek meg a mellei. De hogyan? Dr. LifeThinkstockSchuster Lóri: "16 kemó és négy műtét után befejeztem. Nem vállalok többet..."http://www.life.hu/drlife/20150718-schuster-lori-hatoras-muteterol-beszelt.htmlHatórás operációja óta először szólalt meg Schuster Lóri, a P. Mobil frontembere. A zenésznek június végén vették ki mája daganatos felét. Elmondta, az sem volt biztos, hogy túléli a műtétet. Dr. LifeOrigoMentőt hívott feleségének Damu Roland - "Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat"http://www.life.hu/drlife/20150702-mentot-hivott-felesegenek-damu-roland.htmlA pánikba esett színésznek többször is tárcsáznia kellett a számot. Dr. Life--Könnyek között adott interjút egészségi állapotáról Kozsohttp://www.life.hu/drlife/20150630-konnyek-kozott-adott-interjut-egeszsegi-allapotarol-kozso.htmlAz agyműtéten és az azt követő hosszas rehabilitáción átesett Kozso lassan újra a régi. Az énekes sokszor elcsukló hangon, a TV2 Aktívjában az operáció óta most először beszélt arról, hogy párja adott erőt neki élete legnehezebb időszakában.Dr. Life--Levették a gépekről Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150625-levettek-a-gepekrol-bobbi-kristina-brownt.htmlHosszas huzavona után döntött a család: nem tartják tovább mesterségesen életben Bobbi Kristina Brownt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.