Bódi Sylvi kipróbálta a köpölyözést - hatalmas vörös foltok éktelenkednek rajta

Forrás: Bódi Sylvi / Instagram -
Bódi Sylvi egészség köpölyözés akupunktúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Syvi, az egykori glammodell mindig szeret új és új dolgokat kipróbálni. Ezúttal a köpölyözést...

Sylvi háta szörfözés közben sértült meg és hogy gyorsan helyrehozza a bajt, az alternatív gyógyászat felé fordult: fülgyertyával, akupunktúrával és köpölyözéssel gyógyul.

Bódi Sylvi, köpölyözés, természetgyógyászat Forrás: Bódi Sylvi / Instagram

Mi is az a köpölyözés?

A köpöly egy búraszerű üvegcse, amelynek a belsejét felmelegítik és ráillesztik a kezelni kívánt testrészre. A vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. Javul tőle az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belszervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje.

Sylvi háta most még csúnyán fest, de a köpölyözés nyomai hamarosan elmúlnak majd. Ő csak annyit mondott: úgy néz ki, mint következő úti célja, a Maldív-szigetek térképe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.