Hat emlékezetes mondat, amit híres emberek mondtak a haláluk előtt

Forrás: AFP/Stan Honda -
halál sikeres emberek rák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudhatod, hogy mi történik, mielőtt meghalsz. Talán lepereg az életed a szemed előtt. vagy csak néhány gondolat fut át az agyadon. Íme, hat emlékezetes mondat, amit híres emberek mondtak az előtt, hogy eltávoztak az élők sorából.

John F. Kennedy: „Nem, biztosan nem!”

John F. Kennedy elnök 1963. november 22-én merénylet áldozata lett, amikor egy nyitott gépkocsiban utazott feleségével és Texas állam kormányzójával, John Connallyvel és annak feleségével. A kormányzó felesége a tömeget nézve azt mondta: „Nem mondhatod, hogy a Dallasiaktól nem kapsz üdvözletet.” „Nem, biztosan nem!” – válaszolta az elnök állítólag, mielőtt lelőtték.

Forrás: AFP

Michael Landon: „Igazad van. Itt az idő. Szeretlek benneteket.”

A farm, ahol élünk című sorozatban a szerető apa szerepét játszó színésznek az életben is nagy családja volt. Landon halála előtt a felesége és kilenc gyermeke társaságában volt. Mielőtt végleg elaludt, azt kérte gyermekeitől, hadd maradjon kettesben a feleségével. 1991-ben halt meg, rákban.

Forrás: Wikipedia

Elvis Presley: „Remélem, nem untattam önöket.”

A zenei legendának így hangzottak legutolsó szavai az utolsó sajtótájékoztatóján 1977-ben, mielőtt túladagolás miatt meghalt.

Forrás: AFP

Joe DiMaggio: „Marilyn, végre ismét az enyém leszel.”

Miután Marilyn Monroe 1962-ben meghalt, exférje egészen 1999-ben – tüdőrák miatt – bekövetkezett haláláig rendszeresen virágot vitt elhunyt szerelme sírjára. Mielőtt kilehelte lelkét, ez volt az utolsó mondata.

Forrás: AFP

James Brown: „Ma éjjel elmegyek.”

Az énekes érezte, hogy be fog következni a halála. 2006-ban menedzserének ezt mondta utoljára, mielőtt szívelégtelenség miatt elhunyt.

James Brown fényes ruhában, aranykoporsóban felravatalozva szülővárosában, az augusta-i James Brown Arénában, ahol tízezrek rótták le kegyeletüket előtte Forrás: AFP/Stan Honda

Humphrey Bogart: "Nem kellett volna áttérnem a scotch-ról a martinira.”

A Casablanca színésze 1957-ben, nyelőcsőrákban halt meg. Más legendák szerint tényleges utolsó szavai ezek voltak: "Viszlát, kölyök. Siess vissza." Ezt állítólag a feleségének, Lauren Bacallnak mondta, mielőtt a nő elindult közös gyermekeikért az iskolába.

Forrás: AFP
Tragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigoMicsoda változás! Szinte felismerhetetlen a 90-es évek dögös sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150721-lucy-lawless-az-egykori-xena-szinte-felismerhetetlen.htmlUgye mindenki emlékszik még Xénára, a harcos hercegnőre? Úgy tűnik, az egykor szexi testű Lucy Lawless felett azóta jól eljárt az idő.Dr. Life--Ördög Nóra bikiniben: Ilyen cukin strandol a TV2 sztárja és két imádnivaló gyereke - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20150720-ordog-nora-micivel-es-vencellel-strandol.htmlNánási Pál és Ördög Nóra Mórahalmon jártak Micivel és Vencellel, és ahogy ez lenni szokott, imádnivaló családi fotók születtek a nyaralásról. Család--Nagymama lett a világsztár: Megszületett első unokájahttp://www.life.hu/csalad/20150720-megszuletett-sinead-o-connor-unokaja.htmlHatalmas a boldogság Sinead O'Connor családjában: megszületett az énekesnő első unokája.Család--A halál előtt és azután - döbbenetes portrékhttp://www.life.hu/kult/20150721-walter-schels-fotos-keszitette-azt-a-fotosorozatot-amelyen-halaluk-elott-es-utan-orokitette-meg-az.htmlWalter Schels fotográfus döbbenetes sorozatot készített: a halál előtti és a halál utáni pillanatot örökítette meg.KultOrigoBálnaforma és szörnyű szagok: amikor a szex rosszabb a halálnálhttp://www.life.hu/csalad/20150714-szex-a-terhesseg-alatt-vagyis-amikor-a-szex-rosszabb-a-halalnal.htmlBabavárás szex nélkül? Ugyan! című cikkünkben csokorba szedtük azokat a pozitúrákat, amelyek a legkellemesebbek akkor, ha az ember lánya már óriásira nőtt. Hogy miért tettük mindezt? Nos, azért, mert, mint ismeretes, terhesen sincs okod a félelemre – a várandósság alatti szexuális élet nem csupán biztonságos, de azt is megtapasztalhatod, hogy áldott állapotban a libidód magasabban szárnyal, mint valaha.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.