Micsoda változás! Szinte felismerhetetlen a 90-es évek dögös sztárja

Forrás: AFP/Jason Merritt -
sorozatsztár öregedés sorozatszereplő Lucy Lawless Xéna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye mindenki emlékszik még Xénára, a harcos hercegnőre? Úgy tűnik, az egykor szexi testű Lucy Lawless felett azóta jól eljárt az idő.

Annak idején Xénaként, a vonzó harcosnőként tett szert a világhírre Lucy Lawless, aki szexi bőrszerkójában férfiak ezreinek szívét rabolta el. Ugyanakkor a színésznőt mára már alig lehet felismerni, a 47 éves új-zélandi sztár felett eléggé eljárt az idő.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Legutóbb a Comi Conon kapták lencsevégre, mi pedig a kép láttán szomorúan állapítottuk meg, hogy semmi sem maradt az egykori Xéna szexi kisugárzásából.

Kórházban van Esmeralda! A sorozatsztár balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150703-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-balesetet-szenvedett-es-korhazba-kerult.htmlMunkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. Dr. Life--Molnár Anikó: "Nem tartom magam sem bolondnak, sem őrültnek"http://www.life.hu/drlife/20150629-molnar-aniko-evek-ota-panikbeteg-gyogyszerei-es-pszichologusa-nelkul-nem-birja.htmlÉvek óta küzd pánikbetegséggel Molnár Anikó, aki nem meri megkockáztatni, hogy ne szedje gyógyszereit. Dr. LifeOrigoA nagy fogyás versenyzőjének tragikus halála: „Fontosabb volt számára, hogy egy jót egyen, mint a folyamatos diéta” http://www.life.hu/drlife/20150721-a-nagy-fogyas-versenyzojenek-agocs-gabor-tragikus-halala-fontosabb-volt-szamara-hogy-egy-jot-egyen.htmlA nagy fogyás egykori versenyzője, Agócs Gábor egy hete vesztette életét tüdőembóliában. Unokahúga így emlékszik vissza azokra a napokra. Dr. LifeEl sem hiszed, mennyi kárt okoz az alkoholizmushttp://www.life.hu/drlife/20150713-evente-700-milliard-forint-kart-okoz-az-alkoholizmus.htmlA magyar lakosság mindössze tíz százaléka nem iszik alkoholt. Nyolcvan százalék alkalmanként fogyasztja, tíz százalék pedig alkoholista. Az Anonim Alkoholisták Magyarországi Közössége Kaposváron rendezte meg országos találkozóját. Dr. LifeThinkstockTúlsúlyos vagyok, de vékonynak látom magam. Probléma?http://www.life.hu/drlife/20150716-tulsuly-kutatas-kover-angol.htmlMeglepő eredmény derült ki a Cancer Research UK kutatásából! A súlyproblémákkal küszködő kamaszok közül sokan úgy vélik, hogy az alkatuk teljesen normális – a kutatás részletei a napokban jelentek meg az International Journal of Obesity folyóiratban.Dr. LifeThinkstockSchuster Lóri: "16 kemó és négy műtét után befejeztem. Nem vállalok többet..."http://www.life.hu/drlife/20150718-schuster-lori-hatoras-muteterol-beszelt.htmlHatórás operációja óta először szólalt meg Schuster Lóri, a P. Mobil frontembere. A zenésznek június végén vették ki mája daganatos felét. Elmondta, az sem volt biztos, hogy túléli a műtétet. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.