Interjút adott a Fókusznak Rékasi Károly: Nem emlékszik semmire és nagyon hálás a sorsnak

Forrás: Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
Fókusz színész baleset RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balesetre és a kórházban töltött első két hétre egyáltalán nem emlékszik Rékasi Károly, mesélte el a népszerű színész az RTL Klub Fókusz című műsorában.

A Barátok közt Bartha Zsoltját alakító színész június 30-án utoljára arra emlékszik, hogy küldött egy SMS-t a szerelmének, Pikali Gerdának - írja a Blikk.

Forrás: Rékasi Károly hivatalos profiloldal

"Onnantól kezdve nem emlékszem a történtekre kettő héten át" - jelentette ki Rékasi, aki a XXII. kerületi Háros utcában ütközött össze egy autóval, majd öt métert repült. Medence- és combcsonttöréssel operálták, de bokatörést és fejsérülést is szenvedett. "Állítólag elég ijesztő voltam, csövek lógtak ki belőlem. Most már csak járókeret van, nincs lélegeztetőkészülék, nincs infúzió, semmi az ég egy adta világon, ezekkel tudok jönni-menni."

"Édesanyám és a húgom nap mint nap ültek autóba vidéken, ahol ők laknak, és utaztak el hozzám, Gerda a forgatásból kijelentkezett, hogy neki dolga van a világban. A barátom, nekem tényleg egy szem barátom van, ő is kivonta magát a forgalomból, és rábízott mindent a munkatársaira, és állandóan ott volt mellettem.

Rékasi Károly és Pikali Gerda. Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

Ilyenkor azért sok mindenről lehull a lepel, és előjönnek a valódi érzések, a valódi kötődések, a valódi vonzódások, ez így utólag már, hogy tiszta kobakkal várom, hogy összeforrjon a lábamban a csont, meg a vasak beépüljenek, amelyeket beszegecseltek nekem, meg az összes kütyü ott helyreálljon, szóval nagy érzés, jó érzés ezen gondolkodni" - vallotta be a színész, aki tisztában van azzal, hogy akár rosszabbul is végződhetett volna a baleset.

"A jóisten vagy valaki nagyon-nagyon vigyázott rám, a motorról olyan helyre dobott, hogy ne törjem jobban össze magam, mint amennyire összetörtem. Tehát életben tartott. Ugyancsak neki köszönhetem azt is, hogy nem vesére vagy májra vagy bármicsodára kell várnom, pusztán arra, hogy összeforrjanak a csont­jaim."

Rékasi újra jár - Lassan kiengedik a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20150717-rekasi-karoly-gyorsan-gyogyul.htmlSzépen gyógyul Rékasi Károly. Ha minden jól megy, hamarosan hazamehet a kórházból. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huRékasi Károly először üzent a rajongóinak balesete ótahttp://www.life.hu/sztarok/20150719-rekasi-karoly-a-facebookon-uzent-balesete-utan-eloszor.htmlSúlyos motorbalesete és a kórházban töltött hetek után először szólt rajongóihoz Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoRékasi Károlyt hazaengedték a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20150718-rekasi-karolyt-hazaengedtek-a-korhazbol-1.htmlA színész a felgyógyulását otthonában folytatja, heteken belül, a gipsz levétele után megkezdheti a rehabilitációt.Dr. Life--Hivatalos közlemény: lábra állt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150710-rekasi-karoly-mar-labra-allt-a-csalad-altal-kiadott-hivatalos-kozlemeny-szerint.htmlA család hivatalos közleményt adott ki a motorbalesetet szenvedett színész állapotáról.Dr. Life--Minden percét Rékasi betegágya mellett tölti Pikali Gerdahttp://www.life.hu/drlife/20150716-minden-percet-rekasi-karoly-betegagya-mellett-tolti-pikali-gerda.htmlA Jóban Rosszban stábja mindenben segíti Pikali Gerdát, hogy a színésznő minél többet lehessen a súlyos balesetet szenvedett párja, Rékasi Károly mellett. Dr. Life--Rékasi Károly mankót kapotthttp://www.life.hu/drlife/20150711-rekasi-karoly-mankot-kapott.htmlHivatalosan is megerősítették, hogy a június 30-án motorbalesetet szenvedett színész állapota rohamosan javul, és orvosai járókerettel már lábra állították.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.