Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly már egyre jobban van, ezt pedig egy fotóval dokumentálta, melyet közösségi oldalán osztott meg rajongóival.

"Jó, ez komolytalan apróság, de most minden ilyen piciben indul újra..." -írta a képhez, amin begipszelt lába és a kézisúlyzója látható. Rékasi már egy hete otthon lábadozik, kiengedték a kórházból.

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

Néhány perccel a kép posztolása után a rajongók rengeteg jókívánsággal árasztották el a színészt, mindenki kitartást kíván Rékasi Károlynak, aki a balesettel kapcsolatban tegnap szólalt meg először, és Facebookon is üzent már rajongóinak.

Nem velünk van a baj! Ez az oka annak, hogy édesszájúak vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20150722-edesszajusag-edesseg-cukor-kutatas-ikrek.htmlHárom kanál cukor a teába vagy a kávéba és máris kész van az ideális ízesítésű, napindító ital. Minél édesebb, annál jobb, azonban egy új kutatás szerint a génjeink a felelősek azért, ha a leves előtt már inkább a desszertet fogyasztanánk el az esti vacsoránál. Dr. LifeThinkstock21 éves lányba csapott a villám tegnap a Balatonbanhttp://www.life.hu/drlife/20150724-21-eves-lanyba-csapott-a-villam-a-balatonon-vonyarcvashegynel.htmlA vonyarcvashegyi strandról öt embert vittek a keszthelyi kórházba, ketten súlyos, hárman könnyebb sérülést szenvedtek a Balatonba csapó villámtól csütörtökön – tájékoztatott Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.Dr. Life--Életveszélybe került Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/drlife/20150723-jakupcsek-gabriella-eletveszelybe-kerult.htmlMéregteleníteni szeretett volna Jakupcsek Gabriella, de kis híján az életébe került a tisztítókúra.Dr. Life--Lassan éhen hal a nő, akit egy ritka betegség kínozhttp://www.life.hu/drlife/20150723-ehen-hal-egy-no-a-betegsege-miatt.htmlSokan azt hiszik a 32 éves Lisa Brownról, hogy anorexiás, pedig egy másik ritka és súlyos betegséggel küzd. Dr. LifeThinkstockTúladagolta a fájdalomcsillapítót a lány, és belehalthttp://www.life.hu/drlife/20150724-tuladagolta-a-fajdalomcsillapitot-a-lany-es-belehalt.htmlHasfájásra panaszkodott a 17 éves Georgia Littlewood, aki Paracetamol-tartalmú fájdalomcsillapítókból vette be a megengedett mennyiség háromszorosát, majd májelégtelenségben meghalt.Dr. Life--Meggyógyult Dávidka: Sarka Kata kisfiának teljesült a kívánságahttp://www.life.hu/drlife/20150723-sarka-kata-es-hajdu-peter-gyermeke-davidka-meggyogyult-hajokazni-ment-a-csalad.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a napokban kórházba kellett szállítani Sarka Kata kisfiát, mert nem csillapodott a láza. Nos, a sztármama Facebook oldala szerint Dávidka már jól van, és élvezi a nyarat.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.