Angela Merkel elájult az operaelőadás szünetében - Cáfolják a hírt

Forrás: AFP -
Angela Merkel opera ájulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag rosszul lett és rövid időre elájult Angela Merkel német kancellár szombaton este a Bayreuthi Ünnepi Játékok nyitó operaelőadása alatt a Bild című német bulvárlap értesülése szerint. A kancellár szóvivője azonban cáfolta a hírt.

A lap internetes kiadása azt írta, hogy a 61 éves politikus a Trisztán és Izolda című Richard Wagner-opera egyik szünetében elvesztette az eszméletét és a székről a földre csúszott. A Bild szerint mintegy két percig tartott, amíg a kancellár teljesen magához tért, ez idő alatt asztaltársai viselték gondját.

Angela Merkel és férje, Joachim Sauer Forrás: AFP

Merkel egyik szóvivője, Georg Streiter cáfolta a rosszullétről szóló hírt. A szóvivő az AFP francia hírügynökségnek azt mondta, hogy egy törött szék volt az incidens oka. A lap értesülését a fesztivál szervezői sem tudták megerősíteni. A Bild és az AFP is úgy tudja, hogy a kancellár végignézte az előadást és az utána tartott fogadáson is részt vett.
A Wagner-rajongó Angela Merkel férjével, Joachim Sauerrel közösen vett részt a zeneszerző műveit bemutató, nagy nevű operafesztivál megnyitóján.

Egy kis esőzés, majd újra trópusi kánikula - Köszi, időjárás! http://www.life.hu/news/20150726-idojaras-julius-26-vasarnap.htmlA Forma-1-es versenyzőknek sincs könnyű dolga a Hungaroringen, tegnap még majd' megsültek, ma viszont épp, hogy nem fáznak. Ismét tréfálkozik velünk az időjárás. NewsThinkstockSokkoló! Orvosa erőszakolta meg a 14 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150726-indiaban-orvosatol-esett-teherbe-a-tizennegy-eves-lany.htmlOrvosa először bedrogozta, majd megerőszakolta azt a 14 éves indiai lányt, aki teherbe is esett a férfitől. Az ügyben megdöbbentő bírói ítélet született. NewsIgazi úriember! Lewis Hamilton 28 milliót adományozott magyar gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20150725-lewis-hamilton-28-milliot-adomanyozott-magyar-gyerekeknek.htmlEgy budapesti jótékonysági liciten járt Lewis Hamilton, de nem csak díszvendégként. News--Ezek az ötöslottó eheti nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20150725-ezek-az-otoslotto-eheti-nyeroszamai.htmlA vasárnapi vihar alatt kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. NewsThinkstockMentőmellényben tanul úszni a kutya - Szupercuki!http://www.life.hu/news/20150725-mentomellenyben-tanul-uszni-a-kutya.htmlNagyon félt a víztől a hatalmas masztiff. Gazdája kitalálta, hogy szoktathatja vízhez.News--Megható videó! Öt év után találkozik újra a gorilla és a nevelőjehttp://www.life.hu/news/20150725-a-gorilla-es-a-gondozoja-ujra-talalkoznak-ot-ev-utan-video.htmlIgazán megható videóra bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Ez is bizonyítja, milyen erős kötelék alakulhat ki ember és állat között.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.