Csak hazudta a blogger, hogy legyőzte a rákot - Sosem volt beteg

Forrás: Thinkstock -
daganat csalás rák hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány robbant Ausztráliában! Kiderült, hogy Belle Gibson, aki azt állította, gyógyíthatatlan rákból épült fel, valójában sosem volt beteg.

Belle Gibson az internet szimpatikus és inspiráló alakja volt, aki azt állította, mikor a gyógyszerek már nem tudtak segíteni súlyos agydaganatán, az egészséges táplálkozás és életmód, valamint az alternatív gyógyászat volt az eszköz, aminek segítségével felépült. Könyvét, telefonos alkalmazásást rengetegen megvették.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Most viszont kiderült, hogy a 23 éves nőnek sosem volt rákja. Elképesztő botrány robbant, a lány viszont azzal védekezik, mindenkinek voltak már kegyes hazugságai. Anyja egy interjúban próbálta megvédeni Belle-t, aki úgy bukott le, hogy kiderült, soha nem utalta el a beígért több ezer dollárt jótékony célokra, amely a könyve árából folyt be. Nyomozni kezdtek utána, és egyértelművé vált, hogy sosem volt beteg.

Belle Gibson azzal próbálja megvédeni magát, hogy egy alternatív gyógyászati központban állapították meg rákját 2013-ban, ezek szerint pedig téves volt a diagnózius.

Ficam, sín és vészhelyzet: Baleset érte a magyar sztárthttp://www.life.hu/drlife/20150727-ll-juniort-rappert-tancproba-kozben-baleset-erte-az-orvosok-hamar-megoldottak-a-problemat-es-sinbe.htmlA rappert hétfő reggel baleset érte, ami miatt rögtön orvoshoz kellett rohannia. Rajongóit azonban már megnyugtatta, hogy a vészhelyzet elmúlt.Dr. Life--Stroke-ot kapott Michael Jackson apukájahttp://www.life.hu/drlife/20150727-michael-jackson-apukaja-joe-jackson-stroke-miatt-atmenetileg-megvakult.htmlKét nappal az után lett rosszul a szupersztár apukája, hogy családi partin ünnepelték meg 87. születésnapját.Dr. Life--Csupán szívni kell ahhoz, hogy stroke-ot kapjunkhttp://www.life.hu/drlife/20150723-szivas-dohanyzas-stroke-betegseg.htmlKapcsolat lehet a passzív dohányzás és a stroke kockázatának növekedése között. Egy friss kutatásból kiderült, hogy azoknak a nem dohányzó személyeknek a körében, akik életük során passzív dohányzásnak vannak kitéve, sokkal nagyobb eséllyel fordul elő stroke.Dr. LifeThinkstockBobbi Kristina Brown izgatott és élettel teli volt a baleset előtthttp://www.life.hu/drlife/20150726-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-fotoja-mellett-fekszik-a-hospice-hazban.htmlBalesete előtt Bobbi Kristina lemezt szeretett volna kiadni, hogy édesanyja az égből büszke legyen rá. Dr. Life--Nem velünk van a baj! Ez az oka annak, hogy édesszájúak vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20150722-edesszajusag-edesseg-cukor-kutatas-ikrek.htmlHárom kanál cukor a teába vagy a kávéba, és máris kész van az ideális ízesítésű napindító ital. Minél édesebb, annál jobb, azonban egy új kutatás szerint a génjeink a felelősek azért, ha a leves előtt már inkább a desszertet fogyasztanánk el az esti vacsoránál. Dr. LifeThinkstockInterjút adott a Fókusznak Rékasi Károly: Nem emlékszik semmire és nagyon hálás a sorsnakhttp://www.life.hu/drlife/20150723-rekasi-karoly-nem-emlekszik-a-balesetre-es-a-korhazra-sem-a-fokuszban-meselt.htmlA balesetre és a kórházban töltött első két hétre egyáltalán nem emlékszik Rékasi Károly, mesélte el a népszerű színész az RTL Klub Fókusz című műsorában.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.