A napköziben szerzett brutális égési sérüléseket két kisfiú

Forrás: Thinkstock -
napközi égési sérülés gyermek égési seb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadfokú égési sérüléseket szerzett egy nő két gyereke, akiket egy napra napközibe adott. 

Egy oklahomai anya két fiát napközibe adta egy napra. Az öt- és hétéves fiúk másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek, amikor a napközis felügyelet keretében vízi kalandparkba vitték őket. A brutális sérülésekről a gyerekek családja fotót készített, és megosztották őket az interneten, nagynénjük még egy tévécsatorna Facebook-oldalára is kitette a képeket.

"Ő itt az unokaöcsém. Testvérével együtt napvédő krém nélkül hagyták őket a szabadban, borzasztó fájdalmaik vannak. Az idősebbik ráadásul vörös hajú" – írta a nagynéni.

Az anya reggel kilenckor vitte be a napközibe a fiait. Tudta, hogy vízi parkba viszik őket. Délután ötkor értük ment, és látta, hogy meg vannak égve. Az alkalmazottak még ki is nevették a gyerekeket, hogy miért sírnak egy napégés miatt.

A napköziben szerzett brutális égési sérüléseket két kisfiú Forrás: Imgur/Rennurdoar

Azt mondták az anyának, nem volt a személyzetnek napteje, ezért arra kérték a gyerekeket, tartsák magukon a ruhát, de ők nem tették. Akkora kánikula volt, hogy még a hírekben is bemondták, hogy aki teheti, tartózkodjon a naptól.

A helyi kórházban nem tudtak segíteni a gyerekeken addig, míg az égési sérüléseik fel nem hólyagosodnak. Mire ez megtörtént, a gyerekeket kínzó fájdalmak gyötörték. Texasba repültek, és az ottani kórházban állapították meg, hogy másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek.

Jelenleg nyomoznak, hogyan lehetett ennyire felelőtlen a napközi személyzete.

Nevetséges, hogy a kutyákat el lehet altatni, de az embereket nem...http://www.life.hu/drlife/20150728-katie-hopkins-brit-mediaszemelyiseg-az-eutanazia-mellett-allt-ki.htmlKatie Hopkins, a brit médiaszemélyiség az egész világ előtt felvállalta véleményét az eutanáziáról, amin azonban sokak felháborodtak.Dr. Life--Ficam, sín és vészhelyzet: Baleset érte a magyar sztárthttp://www.life.hu/drlife/20150727-ll-juniort-rappert-tancproba-kozben-baleset-erte-az-orvosok-hamar-megoldottak-a-problemat-es-sinbe.htmlA rappert hétfő reggel baleset érte, ami miatt rögtön orvoshoz kellett rohannia. Rajongóit azonban már megnyugtatta, hogy a vészhelyzet elmúlt.Dr. Life--Stroke-ot kapott Michael Jackson apukájahttp://www.life.hu/drlife/20150727-michael-jackson-apukaja-joe-jackson-stroke-miatt-atmenetileg-megvakult.htmlKét nappal az után lett rosszul a szupersztár apukája, hogy családi partin ünnepelték meg 87. születésnapját.Dr. Life--Angela Merkel elájult az operaelőadás szünetében - Cáfolják a hírthttp://www.life.hu/drlife/20150726-nem-igaz-hogy-angela-merkel-elajult-az-operaeloadas-szuneteben.htmlÁllítólag rosszul lett és rövid időre elájult Angela Merkel német kancellár szombaton este a Bayreuthi Ünnepi Játékok nyitó operaelőadása alatt a Bild című német bulvárlap értesülése szerint. A kancellár szóvivője azonban cáfolta a hírt.Dr. LifeAFP6+1 rossz szokás, amitől előbb megöregszelhttp://www.life.hu/drlife/20150723-rossz-szokas-habitus-oregedes-tippek.htmlAlig alszol, nem használsz krémet és rendszeresen tévézel? Ne lepődj meg rajta, ha előbb öregszel meg, mint a korodbeliek. A Life.hu összegyűjtött 6+1 olyan dolgot, amelyek felelősek lehetnek a korai öregedésért.Dr. LifeThinkstockHihetetlen! 40-nek néz ki a most 60 éves szupermodellhttp://www.life.hu/drlife/20150726-iman-a-szupermodell-hatvan-eves-de-negyvennek-nez-ki.htmlTe megmondanád a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, Imanról, hogy már hatvan éves? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.