magas vérnyomás kórház Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Padlóra került Görbe Nóra. Szervezete nem bírta a ránehezedő hatalmas terhet, és életveszélyesen magas vérnyomása miatt rohammentővel kellett kórházba vinni. 

Nóra és családja is bajba került a devizahitel-csapda miatt, férje pedig évek óta egészségügyi problémákkal küzd, idős anyukája is betegeskedik. Ám amikor kiderült, hogy kutyája is daganatos, Nóra nagyon kiborult. „Nagyon szeretem a kutyánkat, és azt hiszem, az ő műtétje volt a pont az »i« betűn. Éppen édesanyámhoz tartottam az idősek otthonába, hogy átvigyem hozzánk, hogy felügyelje a lábadozó Vazslit, amikor azt éreztem, mintha egy vasmarok szorítaná össze a szívemet, és nem kapok levegőt. Pár pillanatig azt hittem, na, most van itt a vég! Szerencsére pont odaértem az otthonhoz. A főnővér megmérte a vérnyomásomat, ami 220 fölött volt. Azonnal hívta a mentőket!” - mesélte Nóra a Story magazinnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nóra ezután a sürgősségi osztályon töltött egy éjszakát. A gyógyszeres kezelés eleinte lassan hatott, a kánikula pedig elviselhetetlen volt számára.

Görbe Nóra az Origónak nyilatkozott

"Köszönöm, jól vagyok. Két hete a melegben felment a vérnyomásom, kaptam rá gyógyszert, hogy ne ingadozzon" - nyilatkozta az Origónak Görbe Nóra. A teljes cikket itt olvashatod.

Az orvosok megállapították, nagyon kimerült a szervezete, most pedig már azon vannak, hogy lejjebb vigyék Nóra vérnyomását. Pihenésre kötelezték, ágynyugalmat javasoltak neki, és addig nem hagyhatja el a kórházat, amíg nem lesz jobban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.