Újszülöttet találtak a reptér vécéjében: Jók az esélyei!

Forrás: Thinkstock -
újszülött München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy utas talált rá a csecsemőre a müncheni reptér vécéjében szerda délután.

Mozdulatlanul feküdt egy csecsemő a reptéri vécében. Láthatóan néhány perccel korábban született, köldökzsinórját rövid idővel azelőtt vágták el, hogy rátaláltak. Az anyja otthagyta a magatehetetlen csecsemőt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő, aki rátalált, szólt egy közelben lévő rendőrnek. Lezárták a mosdót, és mentőhelikopterrel kórházba vitték. Negyven percig küzdöttek a gyerek életéért. A Bild arról számolt be, jók az esélyei a túlélésre. Anyját még nem találták meg, nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A Pszichológus Pasi: a Disney-mesék ötven árnyalata http://www.life.hu/drlife/20150730-disney-szepseg-statusz-pszichologus-velemeny.html„Aki igazán szép, az mindenki szerint a legszebb.” A Pszichológus Pasi nem zárkózott el a meséktől, azonban pályafutása során komoly összefüggéseket fedezett fel pár klasszikus – ugyanúgy végződő – mese és bizonyos élethelyzetek, emberi viselkedésformák között. Dr. LifeThinkstockMegdöbbentő! Naponta tízezer kalóriát vitt be szervezetébe a testépítőhttp://www.life.hu/drlife/20150729-kaloria-testepito-dobbenet-majrak-betegseg-szteroid.htmlDean Wharmby átlagos srác volt, aki az akkori férfiideál, Arnold Schwarzenegger hatására akart kisportolt testet magának. Később bevallotta, hogy megfelelő fizikumához eleinte szteroidokat használt, mondván akkoriban mindenki ugyanezt tette.Dr. LifeOrigoA marihuána óvja a csontokat? Igen!http://www.life.hu/drlife/20150729-marihuana-fu-csont-kutatas-szakerto.htmlSzámos amerikai államban legális lett a marihuána használata, persze kizárólag gyógyászati célokra. Egy új tanulmány szerint a marihuána nem pszichoaktív összetevője, a kannabinoid segítheti a csontsérülések gyógyulását.Dr. LifeThinkstockDupla kézátültetést hajtottak végre a végtagvesztett kisfiúnhttp://www.life.hu/drlife/20150729-dupla-kezatultetest-hajtottak-vegre-a-vegtagvesztett-kisfiun.htmlAz Egyesült Államok legfiatalabb kettős kézátültetésen átesett páciense lett az a nyolcéves kisfiú, akinek korábban egy súlyos fertőzés miatt kellett amputálni a végtagjait.Dr. Life--Országos kampány indul az energiaitalok túlzott fogyasztása ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150729-orszagos-kampany-indul-az-energiaitalok-tulzott-fogyasztasa-ellen.htmlTöbb hivatal és intézet összefogásával indul országos kampány annak érdekében, hogy az emberek egészségtudatos fogyasztóvá váljanak. Dr. LifeThinkstockAz elektromos cigaretta ugyanúgy függőséget okozhathttp://www.life.hu/drlife/20150729-az-elektromos-cigaretta-ugyanugy-fuggoseget-okozhat.htmlAz „e-cigiről” sokan állítják, hogy segít a hagyományos változatról történő leszokásban. A Chemical Research in Toxicology című szaklapban megjelent eredmények szerint azonban ugyanúgy függőséget okozhat.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.