Akár 15 évet is letagadhatna a díva - Jennifer Lopezen nem fog az idő

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan -
alak öregedés Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy kortalan díva, aki 46 évesen is úgy néz ki, mintha a harmincas évei elején járna. Mi a titkod, Jennifer?

Egy filmforgatáson kapták lencsevégre a gyönyörű énekes-színésznőt, aki a képek tanúsága szerint remek formában van! A hullámos, göndör tincsek igazán sokat fiatalítottak a megjelenésén. Az egy szál bundában is ultraszexi díva most 46 éves, kinézetét azonban bármelyik harmincas évei elején járó nő megirigyelné. Jennifer Lopezen egyszerűen nem fog az idő!

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan

Feneke miatt kerülhet börtönbe Jennifer Lopez

JLo legendás feneke ezúttal nagy bajba keverte az énekesnőt – még börtönt is kaphat kihívó mozgásáért. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Elképesztő! Nagyon megöregedett a Született feleségek sármos sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150801-james-denton-a-szuletett-felesegek-mike-delfinoja-nagyon-megoregedett.htmlUgye mindenki emlékszik még a Született feleségek hihetetlenül szexi karakterére, Mike Delfinóra? Az őt megformáló színész, James Denton felett is eljárt sajnos az idő. Dr. LifeNorthfotoRékasi Károly: "Gerda odaadással gondoz"http://www.life.hu/drlife/20150801-rekasi-karoly-baleseterol-meselt-pikali-gerda-odaadassal-gondoskodik-rola.htmlRékasi Károlynak az az utolsó emlékképe a baleset előttről, hogy üzenetet ír szerelmének, aztán motorra pattan. A balesetre és az azt követő két hétre egyáltalán nem emlékszik. A színész most egy interjúban mesélt arról, hogyan gyógyulgat Pikali Gerda segítségével. Dr. Life--Kezek és lábak nélkül született a lány, aki milliók példaképévé válthttp://www.life.hu/drlife/20150729-milliok-peldakepeve-valt-a-kezek-es-labak-nelkul-szuletett-lany-zuly-sanguino.htmlHihetetlenül nehéz élete volt a kezek és lábak nélkül született fiatal lánynak, Zuly Sanguinónak, aki mára milliók példaképévé vált.Dr. LifeOrigoPlasztikrémmé változtak az Olsen ikrek! Már nem is hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/drlife/20150729-mary-kate-olsen-es-ashley-olsen-arca-teljesen-elt.htmlAz egykor annyira édes Olsen lányok arca mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt az ikrek már nem is hasonlítanak egymásra. Dr. Life--Ejha! Will Smith negyvenes felesége simán letagadhatna tíz évethttp://www.life.hu/drlife/20150723-jada-pinkett-smith-will-smith-felesege-letagadhatna-tiz-evet-a-korabol.htmlA 43 éves Jada Pinkett Smith hihetetlen formában van, tíz évet is simán letagadhatna a korából. Dr. Life--Hihetetlen! 40-nek néz ki a most 60 éves szupermodellhttp://www.life.hu/drlife/20150726-iman-a-szupermodell-hatvan-eves-de-negyvennek-nez-ki.htmlTe megmondanád a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, Imanról, hogy már hatvan éves? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.