Egy béna kisfiúnak adta a saját műtétjére kapott adományokat a férfi

Forrás: Northfoto -
adomány műtét kerekesszék kisfiú barát gyűjtés járás pénz férfi család sétálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dan Blacket igazi hősként emlegetik tette miatt: a tolószékben élő fiatal férfi a mindössze 5 éves Brecon Vaughannek adta a hozzá befolyt adományokat, hogy a kisfiú ismét járhasson.

Dan Black minden vágya az, hogy újra járhasson. A 25 éves kerekesszékben élő férfi azonban inkább feladta álmát, és az 5 éves Brecon Vaughannek ajándékozta a műtétjéhez szükséges 22 ezer fontot, amelyet Dan családja és barátai eredetileg a férfinak gyűjtöttek.

Brecon Vaughan és Dan Black Forrás: Northfoto

Breconnak ugyanis mindössze ennyi hiányzott ahhoz, hogy teljesülhessen az ő nagy álma: hogy ismét saját lábain járhasson. Brecon kiskora óta az úgynevezett görcsös diplégiától szenved, amely miatt rettenetes merevség kínozza lábait, rossz az egyensúlyérzéke és koordinációs zavara van. „Én 22 évig sétáltam a balesetem előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.