Így öleli egymást két, kar nélkül született lány - megható történet

Forrás: Facebook / Jessica Cox -
betegség megható sírás fogyatékosság ölelés kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ talán legmegindítóbb fotója készült el nemrégiben. Jessica Cox és Ruth Evelyne, a két kar nélküli lány nagy öleléssel adott egymásnak erőt. 
Ruth Evelyne karok nélkül született. Édesanyja, mikor megtudta, gyermeke nem pont olyan lesz, mint a többi, információk híján kutakodni kezdett az interneten. Ekkor olvasott először Jessica Coxról, a világ első, karok nélküli pilótájáról. Amikor Ruth már nagyobb lett, és egészséges karokról álmodozott, anyukája elhatározta, hogy elviszi lányát a pilótához, hátha sikerül lányának erőt merítenie abból, ha látja: más is él karok nélkül, sőt, a sikerhez nem feltétlenül van szükség minden egyes végtagra. Hat órát utaztak azért, hogy végre személyesen is találkozhassanak, de megérte: a két lány találkozása nagyon megható volt, mindketten mélyen megrendültek, és igazi szeretettel fordultak egymáshoz. Ölelésüket az édesanya megörökítette. A fotó pedig bejárta a világot.
Forrás: Facebook / Jessica Cox
A találkozás nagyon jól sikerült. A kislányt teljesen feldobta, hogy megnézhette a különleges repülőgépet is. A látottak pedig elszántságot is adtak a hároméves Ruthnak, aki otthon azt is megtanulta, hogyan kell tárgyakat vinni, vagy kezelni az iPadet.
Jessica Cox és Ruth Evelyne: karok nélkül is lehet ölelni Forrás: Jessica Cox / Facebook

A nagy alkalom Jessica Right-Footed című dokumentumfilmjének premierje volt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.