Bódi Margó agyi infarktust kapott

Forrás: Life.hu -
agy életveszély Bódi Guszti Bódi Margó infarktus vérrög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bódi család egészségfronton megszenvedte az elmúlt időszakot. Bódi Guszti felesége agyi infarktust kapott, ami majdnem az életébe került. 

Először Gusztinak rakoncátlankodott a szíve, most pedig felesége, Margó került életveszélyes állapotba –írja a Hot!.

Forrás: Life.hu

„Az volt a szerencsém, hogy a vérrög átment az érbe. Ha megakad, akkor most nem beszélnénk, hanem jobb esetben némán ülnék egy kerekesszékben. Szerencsére a Jóisten vigyázott rám. Úgy gondolom, szerencsém volt, mert egy hajszálon múlt az életem" – magyarázta Margó.

Nyaralási kisokos: az orvosi táska alapkellékeihttp://www.life.hu/drlife/20150804-kisokos-nyaralas-gyogyszer-elsosegely.htmlNem kizárólag a nyaralás alkalmával, de a hétköznapokon is jól jöhet egy mindennel ellátott elsősegélycsomag. Hozzátesszük azonban, hogy az utazáskor csak a legfontosabbakat, illetve mindenből a legkisebbet érdemes magunkkal vinni, hogy semmilyen váratlan baleset ne ronthassa el az önfeledt, nyugodt pihenést. A Life.hu összegyűjtötte, hogy miből is kell(ene) állnia egy szakszerű, praktikus, utazási elsősegélycsomagnak. Dr. LifeThinkstockSzőrből lett és szőrré lesz? Ilyen az élet farkasemberkénthttp://www.life.hu/drlife/20150804-szor-hipertrichozis-farkasember-kina-kislany.htmlA Kínában élő kislány élete nem egyszerű. Mindennap, amikor a tükörbe néz, egy mindenhol szőrrel borított arcot és testet lát. Eközben az Indiában élő, ugyanúgy szőrös lányok a szívük legmélyén sem adják fel, hogy valaha ilyen külsővel menjenek férjhez. A hipertrichózis, más néven farkasember-szindróma nem csupán őket érinti, a világon még páran együtt élnek ezzel a genetikai mutációval. Mindegyikük ugyanarra vágyik: a lézeres kezelésre, amely normális életet tudna biztosítani számukra.Dr. LifeNorthfotoMegdöbbentő vallomás! Négy veséje van az RTL Klub egykori műsorvezetőjénekhttp://www.life.hu/drlife/20150806-balazsy-pannanak-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojenek-negy-veseje-van.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetője egy ritka fejlődési rendellenességgel született, ami állandó tüneteket okoz számára, ezért vigyáznia kell magára.Dr. Life60 évig hordta magzatát a nő - Azt hitték az orvosok, rákoshttp://www.life.hu/drlife/20150806-60-evig-volt-a-no-testeben-a-magzat-melyrol-azt-hittek-az-orvosok-daganat.htmlHatvan évig volt a nő testében a magzat, amire az orvosok azt hitték, daganat. A most 91 éves Estela Meléndez úgy hitte, sosem eshet teherbe. Dr. LifeOrigoA körte a legjobb orvosság a másnaposság enyhítésérehttp://www.life.hu/drlife/20150805-masnapossag-ellen-a-legjobb-a-korte.htmlNem csak úgy a levegőbe beszélünk: kutatók szerint egy-egy görbének remélt este előtt érdemes megenni egyet ebből a finom gyümölcsből. Így szinte biztosan elkerülhetjük a másnapi rosszullétet.Dr. Life--Az öblítés árt a vaginánakhttp://www.life.hu/drlife/20150805-az-oblites-art-a-vaginanak-derult-ki-egy-friss-kutatasbol.htmlA George Washington Egyetem munkatársai arra a következtetésre jutottak, hogy egyes, a hüvelyöblítést szolgáló egészségügyi termékek potenciálisan káros kemikáliák működését segítik elő.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.