5 tipp, amivel spórolhatsz a fesztiválon

Forrás: Thinkstock -
spórolás fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró nyár, király külföldi fellépők, helyes pasik: itt a fesztivál! Egész évben ezt a bulit vártad és már csak egy karnyújtásnyira van?! Mindenesetre fogadj meg 5 tippet, hogy a pénztárcádból ne pillangók szálljanak ki a buli végére.

1. Utazás

Ez a kérdés akkor kerül előtérbe igazán, ha vidéki fesztiválról van szó. Az oda-vissza úttal sokat spórolhatunk, ugyanis ha telekocsival utazunk, hiszen még a benzinköltségek is megoszlanak.

Forrás: Thinkstock

2. Készülj fel mindenre

Viszonylag kevés cuccra lesz szükséged egy fesztivál alkalmával, de ne ázz el vagy fagyj meg azért, mert nem vittél magaddal esőkabátot és meleg ruhát. Ugyanez vonatkozik a naptejre, a kalapra és a szemüvegre is.

3. Időben vegyél jegyet

A legtöbb fesztiválra kevesebbe kerülnek az „early bird” jegyek, azaz ha már tavasszal résen vagy, jóval olcsóbban juthatsz hozzájuk.

4. Dress code: fesztiválozós

Nem érdemes a legdrágább ruhádat, a frissen vásárolt fehér tornacipődet felvenned, mert lehet, hogy „holtan” végzik az este végére.

5. Csak ami fontos, azt vidd

A pénz mellett elég, ha okostelefont viszel magaddal. Mondván az ördög nem alszik, nem tudhatod, hogy amíg te távol vagy mikor milyen szarka nézne be a sátradba. A táblagép, a laptop, az mp3 inkább maradjon otthon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.