27 évesen lett újra férfi a ritka genetikai betegséggel született Joe

Forrás: Thinkstock -
férfi lány genetikai rendellenesség fejlődés genetikai betegség nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hólyag extrophiája miatt az orvosok sem tudták megmondani Joe születésekor édesanyjának, hogy fia, vagy lánya született. A szülők végül lányként nevelték fel, pedig Joe a lelke mélyén mindig is másképp érzett.

25 évet kellett várnia, hogy kiderüljön, melyik nemhez tartozik. A most 27 éves férfi egy ritka genetikai betegséggel, az úgynevezett hólyag extrophiával született: eszerint Joe-nak, akiről ide kattintva nézhetsz fotókat, nem fejlődött ki rendesen sem az emésztőrendszere, sem a nemi szervei.

Forrás: Thinkstock

"Lesznek szexuális ösztönei, de nem lesz képes rá, hogy kiélhesse őket" - mondta akkor Joe édesanyjának a szülészorvos. A szülők eleinte kisfiúként nevelték Joe-t, ám egy sebészorvos megállapítása után már kislányként, Joellaként ünnepelte első születésnapját.

Amikor játszottunk, mindig én bújtam a férfi szereplő bőrébe, mindig én voltam a tűzoltó vagy a hős, de sohasem a hercegnő"

Daily Mailnek"Úgy érzem, hogy 1 éves koromban ellopták tőlem az identitásomat, és most vissza akarom kapni."

"27 éves vagyok, és egy nagyon hosszú út előtt állok mind érzelmileg, mind testileg. Nincs előttem semmilyen jövőkép, csak reménykedek abban. hogy végre jól fogom érezni magam a bőrömben."

Rekordot döntött: 46 órán át ünnepelte születésnapját egy férfihttp://www.life.hu/news/20150809-46-oran-at-unnepelte-26-szuletesnapjat-egy-nemet-ferfi-ezzel-guinness-rekorder-lett.htmlSven Hagemeieré lett a világ leghosszabb szülinapja: a német férfi közel 2 napon át ünnepelhette 26. születésnapját.News--A terhesség alatti genetikai teszt kimutathatja a kismamában a rákothttp://www.life.hu/drlife/20150720-a-terhesseg-alatti-genetikai-teszt-kimutathatja-a-kismamaban-a-rakot.htmlA terhesség alatti genetikai tesztek rendellenességet kimutató eredményei nem mindig jelentik azt, hogy valóban baj van a magzattal, ellenben ezek a tesztek bizonyos esetekben kimutathatják az anyában jelenlevő rákos megbetegedéseket.Dr. Life--Hírességek testrészeiből rakták össze a tökéletes nőt és férfithttp://www.life.hu/trend/20150808-hiressegek-testreszeibol-raktak-ossze-a-tokeletes-not-es-ferfit.htmlKétezer brit megkérdezésével, hírességek testrészeiből csinálták meg azt az ideális nőt és férfit, aki a strandon a legdögösebb lenne.Trend--Czeizel Endre kivetette a prosztatáját - egy genetikai vizsgálat eredménye miatt tettehttp://www.life.hu/drlife/20150411-czeizel-endre-egy-genetikai-vizsgalat-szerint-idos-korara-prosztata-rakja-lenne-ezert-kivetette-azt.htmlA nemrég 80. születésnapját ünneplő Czeizel Endre arra számított, hogy prosztatarákja lesz, egy genetikai vizsgálat szerint ugyanis erre 96 százalék esélye van. Ezért kivetette a prosztatáját.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu2,5 centis pénisze maradt a férfinak az elrontott műtét utánhttp://www.life.hu/intim/20150806-2-5-centis-penisze-maradt-a-ferfinek-a-mutet-utan.htmlMark Schreibert, a floridai orvost letartóztatták, ugyanis állítólag szándékosan tette tökre 55 éves áldozata péniszét. Ráadásul engedélye sem volt a művelet elvégzéséhez.IntimOrigoTökéletes genetika a köbön - a modellvilág legsikeresebb testvérpárjaihttp://www.life.hu/trend/20150325-sikeres-testverparok-a-modellvilagban-axente-vanessa-kate-moss.htmlMázli, ha egy családban van egy világhírű modell, ám az már különösen jó genetikára utal, ha egy testvérpárnak is van helye a szakmában. Íme néhány páros, akik egészen biztosan a fantasztikus géneknek köszönhetik a sikert. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.