Tampon nélkül futotta végig a maratont egy fiatal nő - Elképesztő fotók!

fotó tampon menstruáció futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő hónapok óta készült a futásra, és úgy érezte, a havi ciklusa sem jelenthet kifogást arra, hogy részt vegyen az eseményen. 

A londoni maratont egészségügyi betét és tampon nélkül futotta végig a 26 éves Kiran Gandhi, aki már nagyon régóta készült erre a megmérettetésre. A verseny előtt álmában sem gondolta, hogy pont a menstruációs ciklusa közepén kell futnia. A tampon nagyban gátolta volna őt a futásban, így úgy döntött, inkább hanyagol mindenfajta eszközt. Az esemény alatt többen is észrevehették a fiatal nő "problémáját", mivel a futónadrágja teljesen átázott a verseny alatt, melyről több fotó is készült - írja a BuzzFeed.

Kattints ide a fotók megtekintéséhez!

Forrás: Instagram/madamegandhi

Kiran elmondása szerint azokért a nőkért vállalta fel a dolgot, akiknek egyáltalán nincs lehetőségük tampont használni, vagy esetleg fájdalommal jár nekik ez a folyamat. Mindenestre a történtek igencsak megosztották a közvéleményt.

Életveszélyben volt Falusi Mariannhttp://www.life.hu/drlife/20150810-falusi-mariann-a-pa-do-do-egyuttes-enekese-eletveszelyben-volt-szuletesekor-ezert-nem-akart.htmlAz énekesnő nemrég azon morfondírozott, vajon ő miért nem vállalt gyermeket, és arra jött rá, lehet, hogy a születéskor átélt trauma az oka.Dr. Life--Hazaszállították Kazanyból Gyurta Dániel edzőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150810-hazaszallitottak-gyurta-daniel-edzojet-szeles-sandort-aki-kazanyban-kerult-korhazba.htmlVasárnap este Budapestre szállították Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort, akit a kazanyi vizes világbajnokság alatt kellett kórházba vinni.Dr. Life--27 évesen lett újra férfi a ritka genetikai betegséggel született Joehttp://www.life.hu/drlife/20150810-genetikai-betegsege-miatt-nem-tudtak-megallapitani-joe-nemet-aki-27-evesen-ujra-ferfi-lett.htmlHólyag extrophiája miatt az orvosok sem tudták megmondani Joe születésekor édesanyjának, hogy fia, vagy lánya született. A szülők végül lányként nevelték fel, pedig Joe a lelke mélyén mindig is másképp érzett.Dr. LifeThinkstockKoncertje előtt ájult el a milliomos rapper, Dynamichttp://www.life.hu/drlife/20150810-dynamic-rapper-eszmeletlenul-esett-ossze-egy-koncertje-elott.htmlOrvost kellett hívni Dynamichoz, ugyanis a zenész egyik pillanatról a másikra rosszul lett, majd elájult egy fellépése előtt.Dr. Life--Lenyűgöző fotósorozat a modellről, aki elveszítette arca egy részéthttp://www.life.hu/drlife/20150809-elizaveta-bulokhova-modell-elveszitette-allkapocscsontjanak-nagy-reszet-rak-miatt.htmlElizaveta Bulokhova karrierje csúcsán és első gyermekével a pocakjában tudta meg: rákja van. A modell állkapcsának 95%-át el kellett távolítani.Dr. LifeOrigoSokkoló! Megmutatta összeroncsolt testét a férfi, aki túlélte a nagaszaki robbanásthttp://www.life.hu/drlife/20150808-megmutatta-osszeroncsolt-testet-a-nyugdijas-aki-tulelte-a-nagasaki-robbanast.htmlA 86 éves Tanigucsi Szumiteru egyike volt azoknak, akik súlyos sérüléseket szenvedtek az 1945-ös Nagaszakiban történt atomrobbanás során.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.