Tragédia - Elvetélt Susan Sarandon lánya, Eva Amurri

IB Times -
Eva Amurri terhesség család vetélés Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 68 éves Susan Sarandon már nagymama, sőt, nemrég váratlanul érte az örömhír, úton van második unokája is. Az öröm azonban nem tartott túl sokáig.

Eva Amurri 2014 augusztusában adott életet első kislányának, Marlowe Mae-nek. A színésznőt és férjét, Kylie Martinót váratlanul érte a hír: úton van a következő baba is. A nem várt örömhír után nem sokkal azonban Eva a blogjában arról számolt be, hogy hétvégén sajnálatos módon elveszítette második kisbabáját terhességének kilencedik hetében.

Susan Sarandon és lánya, Eva Amurri IB Times

"Kettő két év alatti baba! Boldog voltam, és örültem, hogy Marlowe kap egy kistesót. Kyle és én abban reménykedtünk, hogy ismét lányunk születik.... Összezavarodtam, dühös voltam, szomorú, de hálás is. Az elmúlt 48 órában ugyanis ráébredtem, milyen hihetetlenül szerencsés vagyok azért a csodáért, amit kaptam. A lényeg az, hogy van egy egészséges és boldog kislányom, akit megölelhetek, és suttoghatok a fülébe" - írta Amurri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.