Nem kap támogatást az N-kosaras mellű nő a kisebbítő műtétre

Forrás: Thinkstock -
mell műtét kosárméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
N-kosaras melltartót kell viselnie egy húszéves brit nőnek. A TB azonban nem támogatja régóta áhított kisebbítő műtétjét, mert az eset nem egyedülálló.

Állandóan fáj a háta és már dolgozni is képtelen az óriásmellű Ginny Chapman. Direkt neki szabott melltartókat tud csak hordani, amelyeknek darabja 95 font. Jelentkezett egy műtétre júniusban, és annak ellenére, hogy kibírhatatlan fájdalmat érez, visszautasították jelentkezését.

Forrás: Thinkstock

Úgy érzi, sziklákat hord a mellkasán, és képtelen elfogadni, hogy nem hajtják végre ingyen neki a műtétet, arra hivatkozva, hogy klinikailag nem egyedülálló a problémája.

"Nem tudok fizetni az operációért, amíg nem lesz egy jó munkám. De nem találok jó munkát, mert a melleim miatt nem tudok dolgozni. Ez egy ördögi kör" - nyilatkozta.

A Daily Mail közölt néhány fotót a hatalmas mellű lányról.

Durva baleset! Kómába esett a volt Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150824-justin-wilson-komaban-van-az-indycar-poconoi-futama-utan.htmlAz IndyCar poconói futama során szenvedett balesetet Justin Wilson. Az egykori Forma-1-es pilóta most kómában van. Dr. Life--A zöld szemű szörny itat minket? Ezért is alkoholizálunk!http://www.life.hu/drlife/20150819-feltekenyseg-alkoholizalas-kutatas-eredmeny-ferfi-no.htmlA pszichológusok szerint a féltékenység két okból ered: a kisajátításból és a kisebbségi komplexusból. Egy friss kutatásból kiderült, hogy az alkoholizálás sokkal inkább összefügg a féltékenységgel, mint az eddig gondoltuk. A férfi és a nő is másképp reagál ebben a helyzetben, de Freudnak is van egy féltékenységi elmélete. Dr. LifeThinkstockEz a három szokás boldogabbá fog tennihttp://www.life.hu/drlife/20150821-ime-harom-szokas-ami-boldogabba-tesz-a-kutatok-szerint.htmlAz elmúlt évek kutatásai alapján elkészült a lista, amelyen azokat a szokásokat sorolták fel, melyek a boldog emberek sajátjai. Íme, három közülük. Dr. LifeThinkstockGyerekjátékkal leszokni a cigiről? Működhet!http://www.life.hu/drlife/20150818-tetris-gyerekjatekkal-leszokhat-a-cigirol-egy-kutatas-szerint.html„Ne játssz annyit kisfiam, mert rászoksz!” – ismerős lehet a szülői mondat sokaknak, akik valamivel rendszeresen játszottak fiatalabb korukban. Egy friss kutatás azonban akár kampányolhat bizonyos játékok mellett: egy vizsgálatban kiderült, hogy azoknál a felnőtt alanyoknál, akik a gyerekkorunkból már jól ismert Tetrist játszották a táblagépeiken, ötödével csökkent a dohányzás iránti vágy.Dr. LifeThinkstockDöbbenetes: ilyen az, amikor egy színvak először lát színekethttp://www.life.hu/drlife/20150820-egy-szinvak-eloszor-lat-szineket-video.htmlCsodálatos videó.Dr. Life--Sági Szilárdot keményen edzik gyermekeihttp://www.life.hu/drlife/20150819-sagi-szilard-ikrek-baba-gyerekneveles-napi.htmlSági Szilárd és párja nem túl kipihentek mostanában. Hét hónapos ikreik keményen megdolgoztatják őket, de a szülők ezt nem bánják, hiszen nagyon sokat küzdöttek a babákért.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.