rendellenesség pénisz születési rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két rendes pénisze, és egy "csontos kis valamije"  van a kétéves fiúnak, akit nemrég egy bombay-i kórházba vittek, hogy megműtsék rendellenes nemi szervei miatt.

A három pénisze közül csak az egyiken tudott pisilni a kisfiú, akiről a hatórás műtétje alatt kiderült, nem csak nemi szervével van gond, hanem azzal, hogy egyáltalán nincs ánusza.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A bombay-i kórházban órákig műtötték a kétéves gyereket, és eltávolították a felesleges péniszkezdeményt, a két működőt pedig eggyé operálták. A háromból kettőben is találtak olyan szövetet, amelynek segítségével erekcióra lett volna képes később.

Ánuszt is műtöttek a gyereknek, hogy kiválasztása rendesen működhessen. Az orvosok szerint felnőttként probléma nélkül tud majd szexuálisan közösülni a fiú, illetve termékenységével sem lesz gond.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.