Elfogadta betegségét a pikkelysömörös lány - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Ã SWNS Group/Giorgia*Lanuzza -
betegség bőr pikkelysömör fiatal elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány 13 éves kora óta küzd a betegséggel, ami nagyban megváltoztatta az életét. Elmondása szerint ma már nem törődik a rá szegeződő pillantásokkal, és elfogadta önmagát.

Giorgia Lanuzza élete korántsem mondható egyszerűnek vagy problémamentesnek. Testének 97%-át kiütések borítják, melyeket évekig takargatott. A 24 éves lánytól az utóbbi években sokan féltek, és inkább kerülték a társaságát. Az ismerkedés sem ment könnyen neki, hiszen kevesen merték megérinteni a bőrét. - írja a Mirror.

Giorgia Lanuzza Forrás: NORTHFOTO/Ã SWNS Group/Giorgia*Lanuzza

A lapnak adott interjújában viszont már azt nyilatkozta, hogy megbarátkozott a sorsával, és végre meglátta a gyönyörű énjét is a tükörbe nézve.

A lány ma már teljesen elfogadta önmagát, és nem fél kamera elé állni Forrás: NORTHFOTO/Ã SWNS Group/Swns.Com
Ellenünk fordul az életvitelünk: munkánk és terheink miatt esünk nehezen teherbehttp://www.life.hu/drlife/20150824-eletvitel-munka-teher-miatt-nehez-a-teherbe-eses.htmlNehezebben esik teherbe az a nő, aki heti több mint 40 órát dolgozik, és rendszeresen cipekedik – derült ki egy friss amerikai tanulmányból. Dr. LifeThinkstockTe tudod, mennyi vitaminra van szüksége a gyereknek?http://www.life.hu/drlife/20150823-ennyi-vitaminra-van-szuksege-a-gyerekeknek.htmlA szervezet működésére nagy hatással vannak a vitaminok. A gyerekek fejlődésében, növekedésben még inkább fontos szerepet játszanak. De mégis mennyire van szükségük?Dr. LifeThinkstockAlkoholista lett a válás miatt Ben Affleckhttp://www.life.hu/drlife/20150825-ben-affleck-alkoholista-lett-a-valas-miatt-jennifer-garner-elvonora-kuldte.htmlEgyes informátorok szerint Ben Afflecket annyira megviselte a tönkrement házassága, és a bulvárlapok híresztelései róla és a dadáról, hogy az alkoholba menekült. Dr. Life--Hátsófali infarktusa volt Harangozó Terinekhttp://www.life.hu/drlife/20150825-harangozo-terit-hatsofali-infarktussal-kezelik-a-korhazban.htmlA Ki mit tud? egykori felfedezettje a hétvégén olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Sajtóértesülések szerint Harangozó Terit hátsófali infarktussal ápolják a kórházban. Dr. LifeOrigoCéline Dion: "A karjaimban akar meghalni a férjem"http://www.life.hu/drlife/20150824-celine-dion-ferje-rene-angelil-az-enekesno-karjai-kozott-akar-meghalni.htmlTavaly tárták a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő férje, René Angelil újra torokrákkal küzd. Céline Dion egy amerikai magazinnak vallott az elmúlt időszak nehézségeiről.Dr. Life--Rékasi Károly nagyon szenved a semmittevéstőlhttp://www.life.hu/drlife/20150824-rekasi-karoly-szinesz-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-mar-ujra-szinpadon-allna-de-mankoval-nem.htmlMindent megtesz a gyógyulásáért a színész, ám így is el kellett csúsztatnia egyik darabjának a bemutatóját, az egyik szerepét pedig át kellett vennie tőle kollégájának.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.