Hat embert tudtak megmenteni az egykori Forma-1-es pilóta szerveivel

Forrás: AFP -
Justin Wilson szervdonor donor szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Wilson korábban arról rendelkezett, hogy felhasználhatják donorként a szerveit, ha meghal.

Hétfőn hunyt el az IndyCar pilótája, Justin Wilson, miután súlyos fejsérülést szenvedett. Egy másik versenyző autójáról leszakadó karosszériaelem találta fejen Wilsont, majd kómába esett, és nem tudott visszatérni.

Forrás: AFP

A pilóta testvére Twitteren számolt be arról, hogy testvére szerveivel hat ember életét tudták megmenteni, csontvelőjével pedig leukémiás betegeket gyógyítanak.

Te tudod, mennyi vitaminra van szüksége a gyereknek?http://www.life.hu/drlife/20150823-ennyi-vitaminra-van-szuksege-a-gyerekeknek.htmlA szervezet működésére nagy hatással vannak a vitaminok. A gyerekek fejlődésében, növekedésben még inkább fontos szerepet játszanak. De mégis mennyire van szükségük?Dr. LifeThinkstockHárom pénisszel született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150825-harom-penisszel-szuletett-egy-kisfiu.htmlKét rendes pénisze, és egy "csontos kis valamije" van a kétéves fiúnak, akit nemrég egy bombay-i kórházba vittek, hogy megműtsék rendellenes nemi szervei miatt.Dr. LifeThinkstockÉletveszélybe került Nóci! Majdnem belehalt a műtétbehttp://www.life.hu/drlife/20150819-noci-majdnem-belehalt-a-plasztikaztatasba.htmlAz RTL egykori műsorvezetője, Nóci kedden hagyhatta el a kórházat. Kis híján belehalt a plasztikai műtétbe. Dr. Life--Élő adásban lett rosszul Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20150729-demcsak-zsuzsa-elo-adasban-rosszullett.htmlA műsorvezető be sem tudta fejezni a beszélgetést. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoFilmet készítettek a legkövérebb ember utolsó napjairólhttp://www.life.hu/drlife/20150727-filmet-keszitettek-a-legkoverebb-ember-utolso-napjairol.htmlMielőtt meghalt, dokumentumfilm készült Nagy-Britannia legkövérebb emberéről, bemutatva, hogyan költött el közel tízmillió forintot gyorskajákra hat év alatt. Dr. LifeNorthfotoMeghalt a tüdőrákos férfi, akit hónapokig nem kezeltekhttp://www.life.hu/drlife/20150729-meghalt-a-tudorakos-ferfi-akit-honapokig-nem-kezeltek.htmlA 62 éves gábortelepi férfi hónapokig nem kapott kezelést, miután diagnosztizálták tüdőrákját. Csak azután kezdték el gyógyítani, miután bemutatták egy tévés műsorban.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.