Cindy Crawford Peruban önkénteskedett

Forrás: Instagram/Cindy Crawford -
modell tévé napidoktor önkéntesség Cindy Crawford segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exmodell egy karitatív szervezet „repülő klinikáján” nyert bepillantást az orvosok és ápolók önfeláldozó munkájába, és pár napra maga is önkéntesnek állt. A küldetést kamerák is végigkövették.
Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Számos fejlődő országban a lakosság jó részének esélye sincs megfelelő szemészeti ellátáshoz jutni. Az Orbis International nevű karitatív szervezet ezért klinikává alakított egy repülőgépet, és orvosai azzal járják a Föld legszegényebb vidékeit, hogy olyan embereken segítsenek, akiknek szeme világa szakszerű beavatkozással még megmenthető. A szervezet egyik missziójára, a perui Trujillóba Cindy Crawford és lánya Kaia, valamint egy tévé stáb is elkísérte az önkéntes orvosokat. A szupermodell véleményét is elmondta a kezdeményezésről, a Napidoktor.hu cikkében.

A lelkünkből fakad a szépségünk: smink nélkül kampányolnak a sztárok

A szépségünk belülről fakad: ezen elv apropóján készített fotósorozatot Éder Krisztián három magyar hírességről. A képekhez Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni natúr sminkben állt modellt, hogy a valódi, természetes szépség mellett kampányoljanak.

Füstölő sztárok: akikről nem gondolnád, hogy dohányoznakhttp://www.life.hu/drlife/20150826-dohanyzo-sztarok-akikrol-eddig-nem-tudtad-hogy-sok-cigit-szivnak.htmlSzínészek, énekesek, tudósok, művészek: mi az egyik közös bennük? Munkájukból, társaságukból, életvitelükből kifolyólag a legtöbbjük dohányzik. Összegyűjtöttünk négy olyan sztárt, akikről ezt nem feltétlenül gondolnád.Dr. Life--5 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről http://www.life.hu/drlife/20150826-meglepo-ezeket-arulja-el-rolad-a-hajad-amiket-eddig-nem-is-gondoltal-volna.htmlFolyamatosan ritkuló, télen-nyáron is hulló haj? Tudtad, hogy a hajad nem csak rossz szokásaidról, de a betegségeidről is árulkodik? Összegyűjtöttünk öt olyan dolgot, amelyekről nem gondolnád, hogy a tincseid jelezni képesek.Dr. LifeThinkstockGyerekjátékkal leszokni a cigiről? Működhet!http://www.life.hu/drlife/20150818-tetris-gyerekjatekkal-leszokhat-a-cigirol-egy-kutatas-szerint.html„Ne játssz annyit kisfiam, mert rászoksz!” – ismerős lehet a szülői mondat sokaknak, akik valamivel rendszeresen játszottak fiatalabb korukban. Egy friss kutatás azonban akár kampányolhat bizonyos játékok mellett: egy vizsgálatban kiderült, hogy azoknál a felnőtt alanyoknál, akik a gyerekkorunkból már jól ismert Tetrist játszották a táblagépeiken, ötödével csökkent a dohányzás iránti vágy.Dr. LifeThinkstockA saját bőröm rabjává váltam – egy tanorexiás nő történetehttp://www.life.hu/drlife/20150818-tanorexias-szolariumfuggo-no-valt-a-bore-rabjava-tortenet.htmlNicole átlagos tiniként viselkedett, és nem akart eltérni a kortársaitól. A tökéletességre törekedett, és listájáról a napbarnított bőr sem maradhatott le. Eleinte csak napozott, aztán beruházott egy saját szoláriumra, ám szenvedélyét a bőre nem úszta meg szárazon.Dr. LifeOrigoA balosok szeretnek inni, félénkek, és másképp hallanak: ma van a balkezesség világnapja!http://www.life.hu/drlife/20150807-balkezesseg-jobkezesseg-siker-muvesz-diszlexia-vilagnap.htmlAugusztus 13-a a balkezesek világnapja. Míg a társadalmi normák egészen a 20. század közepéig megkívánták a balkezesektől azt, hogy „szokjanak át” a másik kezükre, addigra ma már teljesen elfogadottá vált, ha valaki más kézzel ír, mint a világ legnagyobb része. Dr. LifeThinkstockAz illatok a legveszélyesebb fegyverek – egy szippantás után minden megváltozhat!http://www.life.hu/drlife/20150804-illat-parfum-parfumor-fegyver-veszelyes-hatasos.htmlAz illatok mindig hatással voltak ránk, minden egyes embernek van olyan, amit ha megillatol, máris egy emlékkép ugrik be róla. Azonban a szaglásunkra a táplálkozásunk is nagy hatással lehet. A híres magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt segítségével egy kis időre belecsöppenünk az illatok világába.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.